آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۱۲۳
رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی:

داشتن نگاه علمی شرط اصلی پیشرفت ورزش کشور است

رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی کشور اظهار کرد: شرط اصلی برای موفقیت ورزش کشور در عرصه های مهمی همچون المپیک داشتن نگاه علمی به ورزش است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مهدی طالب‌پور عصر امروز در مراسم کلنگ‌زنی نخستین دانشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور در مشهد گفت: طبق بررسی‌ها و مطالعاتی که بر روی 10 کشور صاحب نام در ورزش انجام داده ایم پی به این نتیجه رسیدیم که شرط اصلی برای موفقیت در عرصه‌های مهم ورزشی مانند المپیک و مسابقه‌های جهانی وجود پژوهشگاه و دانشگاه های علوم وزشی و تربیت بدنی است.

 

وی افزود: همچنین وجود پشتوانه علمی قوی که از طریق دانشگاه‌های تربیت‌بدنی میسر می‌شود یکی از دلایل موفقیت این کشورها بود و ما را بر آن داشت تا نخستین دانشگاه تربیت بدنی وعلوم ورزشی در کشور را در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) احداث کنیم.

 

طالب پور همچنین یکی از شروط مهم در راستای تبدیل ایران به یکی از کشورهای صاحب نام در عرصه ورزش  جهان را ایجاد دانشکده های تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانست.

 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در پایان سال گذشته که درباره علمی شدن ورزش سخانی ایراد کردند بیان کرد: امیدوارم با تاسیس این دانشگاه روند علمی شدن ورزش در مسیر منطقی پیش برود تا نه فقط به تولید بلکه به تامین نیازهای علمی فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها نیز پاسخ داده شود.

 

رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی  و علوم ورزشی کشور همچنین با اشاره به دلایل انتخاب مشهد به عنوان مکان تاسیس اولین دانشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور عنوان کرد: این انتخاب پس از بررسی ها و درخواست های متعدد مسئولان استان های مختلف کشور صورت پذیرفت.

 

وی افزود: قرار نیست تاسیس دانشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به مشهد محدود شود و طرح توسعه و گسترش این دانشگاه در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.

 

طالب پور بیان کرد: در همین راستا مذاکراتی با دانشگاه ارومیه و همدان داشته‌ایم و آن‌ها نیز با بیان نظر مثبت زمینه را برای ایجاد شعباتی از این دانشگاه البته به مرکزیت دانشگاه مشهد در استان های مورد نظر فراهم کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار