به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حسین فرجاللهی شب گذشته با حضور در جمع دانشجویان فعال تشکلهای دانشگاه شیراز به بررسی جریانهای حاکم بر فضای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم پرداخت.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام « حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی »، اظهار داشت: همانگونه که امامخامنهای تاکید کردهاند، انتخابات میتواند مصداق این حماسهها باشد.
مدیر سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس ادامه داد: عدهای خواسته یا ناخواسته فضای انتخابات را تغییر میدهند و این مشکل ویژه انتخابات 92 نیست بلکه در سالهای اخیر، چنین حرکتهایی دیده شده است و ما همیشه با دو قطبیهایی روبرو بودیم که با برخی اقدامات نادرست خود، ضربههایی را به نظام وارد کردهاند.
فرجاللهی با بیان اینکه در انتخابات با کاندیداهای اصلح و صالح مقبول، روبرو هستیم، اذعان داشت: در اغلب اوقات، نخبگان سیاسی ما را به سمت صالح مقبول سوق میدهند و بعید نیست که در آینده این هدایت به سمت فاسد مقبول صورت گیرد که این موضوع هوشیاری مردم را میطلبد.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس تاکید کرد: عدهای در انتخابات ساز و کارهایی میچینند که منجر به حذف کاندیدای اصلح میشود که برای مقابله با این تخریب لازم است که از طرف مقابل نیرو نسازیم به این معنا که اگر میخواهیم جریانی رای نیاورد به سراغ جریان دیگر نرویم و این دشمنی و نیروسازی از جریان مخالف را نداشته باشیم.
وی با اشاره به جمله وحید جلیلی، سردبیر مجله فرهنگی تحلیلی «راه»، مبنی بر اینکه هاضمه سیاسی جوانان حزباللهی نباید به سراغ فستفودهای سیاسی به پیش رود، اضافه کرد: اگر مخالف جریانی هستیم که تمایل به رای آوردن آن نداریم نباید باعث شود که به جریان مقابل آن روی آورده و باید در نظر داشت که کاهلیهای اجرای یک گفتمان را به پای آن گفتمان ننویسیم و در انتخاب فرد اصلح هوشیار باشیم به عنوان نمونه احمدینژاد کارهای بسیاری برای کشور انجام داد و در کنار آن کاهلیهایی داشت که نباید آن را به پای گفتمان اصولگرایی نوشت.
فرجاللهی در بیان نقدهایی که به جریان اصلاحطلب وارد است، خاطر نشان کرد: این جریان نگاه قیممآبانه به مردم داشت که آن را در درجهبندی شهروندان توسط آنان شاهد بودیم و ما نباید ناخواسته در این سناریو نقش ایفا کنیم.
اگر امام هدایت جامعه را به نخبگان میداد، حماسه 9 دی خلق نمیشد
این فعال سیاسی عنوان کرد: اگر امام هدایت جامعه را به نخبگان میداد، حماسه 9 دی خلق نمیشد نباید از یاد ببریم که ملت ایران در سالهای پس از پیروزی انقلاب نشان داده که با نظام است و همان افرادی که به خاتمی در حالی که اصلیترین گفتمان او از جانب سعید حجاریان طرح شده بود، رای سیاسی دادند در سال 84 به احمدینژاد رای 24 میلیونی دادند.
مدیر سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس افزود: مردم همان مردم هستند اما گاهی اشتباه میکنند مانند زمانی که امام راحل (ره) با بنی صدر مخالف بودند اما به دلیل اینکه وی انتخاب مردم بود، این رای را پذیرفتند.
وی در تشریح دلایل اهمیت انتخابات ایران برای ایالات متحده امریکا، بیان داشت: این کشور با مشکلاتی روبروست که به گفته کارشناسان خودشان، برای حل آنها باید به سراغ خاورمیانه و برای برطرف کردن مشکلاتش در خاورمیانه باید مسائل خود را با ایران حل کند و ما با پیگیری کلیدواژههای صحبتهای سردمداران غرب درباره کشورمان به این نتیجه رسیدهایم که دشمنان ما در پی بیثبات سیاسی و مخفی کاری هستند.
فرجاللهی گفت: دشمن در این راستا سعی در ایجاد اعتراض و آشوبهای اجتماعی، بازتولید جنبشهای سیاسی و اجرای مجموعهای اقدامات مهندسی شده ضد امنیتی دارد.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، سلسله کارگاههای جریان شناسی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، با تلاش بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز، پنجشنبه هر هفته برگزار میشود.