به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، علیرضا زاکانی، کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری عصر دیروز خود که در استان کرمان و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: این انتخابات می تواند تهدیدات دشمن را به فرصتی برای تحول در جامعه تبدیل کند.
وی با بیان اینکه امروز نیازمند نقشه راه مبتنی بر الگوی پیشرفت اسلامی هستیم، افزود: امروز باید با برنامه صحیح، همه شعارهای انقلاب در عرصههای مختلف را به همراه شعار عدالتخواهی، مبارزه با فقر و تبعیض به اجرا درآوریم
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: بعد از انتخابات سال 84 رهبری فرمودند کار بزرگی که احمدینژاد انجام داد، این بود که از رسوخ فرهنگ غرب و غربزدگی در مدیران کشور جلوگیری کرد و ما امروز برای ادامه راه نیازمند آن هستیم.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه برخی عناصر فتنه قصد دارند از شرایط امروز فرصتی پیدا کنند و دوباره به صحنه بازگردند، گفت: در چنین شرایطی ما باید بتوانیم با یک رویکرد صحیح مبتنی بر گفتمان پیشرفت اسلامی در ادامه مسیر، اعتماد مردم را جلب کنیم.
زاکانی در جواب سوالی مبنی بر اینکه به نظر شما تعدد کاندیداهای اصولگرا باعث نمیشود رقیب این جریان با معرفی یک کاندیدا، پیروز عرصه انتخابات شود؟ افزود: تنوع و تکثر کاندیداهای اصولگرا به دلیل اختلاف سلایق و دیدگاههای مختلف، ممدوح است و این اختلاف نظر باعث پویایی خواهد شد.
اگر جهتگیری کشور توسط رقبای اصولگرایان تهدید شود، اصولگرایان باید به وحدت برسند
وی افزود: اگر جهتگیری کشور و انقلاب توسط رقبای جریان اصولگرایان یعنی دوم خردادیها، هاشمی و اطرافیانش و جریان انحرافی تهدید شود، اصولگرایان باید به وحدت برسند و با یک کاندیدا در صحنه حضور یابند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به رعایت اخلاق انتخاباتی از سوی کاندیداها گفت: در شرایط فعلی جامعه، ما به یک انقلاب اخلاقی نیاز داریم، بنابراین نامزدها و هوادارانشان سعی نکنند با تخریب دیگران خود را اثبات کنند.
دلایل کاندیداتوری زاکانی در انتخابات
زاکانی با اشاره به حضور خود در انتخابات افزود: آسیبهایی که در دوران سازندگی و حتی در دوران احمدینژاد بعضاً به دلیل الگوبرداری از غرب و یا بیالگویی بهوجود آمد، به کشور آسیب زد، بنابراین اولین ضرورت حضورم در عرصه انتخابات، فقدان یک نقشه راه درست برای طی ادامه مسیر کشور است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا با گروههای دیگر ائتلاف خواهید کرد و یا به نفع کسی کنار میروید، گفت: ائتلاف باید زمینههایی داشته باشد؛ اگر با کسی اشتراکات گفتمانی داشته باشیم، ائتلاف میکنیم.
اگر جلیلی در صحنه انتخابات حاضر شود حتماً با هم ائتلاف میکنیم
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به ائتلاف اظهار داشت: در جلسهای که با سعید جلیلی در هفتههای گذشته داشتم، گفتمان و دغدغههایمان قرابتهای زیادی با یکدیگر داشت، بنابراین اگر ایشان در صحنه انتخابات حاضر شود، حتماً با هم ائتلاف میکنیم؛ البته آقای جلیلی گفته که در حال فکر کردن است که آیا در این دوره از انتخابات حضور یابد یا خیر، بنده امیدوارم ایشان به نتیجه برسد و حتماً در صحنه حاضر شود.
زاکانی با اشاره به قرار گرفتن برنامههایمان در راستای اقبال مردم خاطرنشان کرد: سعی ما این است که تا آخر و محکم در این صحنه بمانیم و اگر اقبال مردم با ما بود، دیگران به نفع ما کنار بروند.
وی با اشاره به اعلام رقیب خود گفت: اراده جدی برای حضور در صحنه و بیان گفتمان انقلاب دارم و معتقدم میتوان با یک نگاه مدیریتی، سیستمی و کارشناسی، بسیاری از مشکلات را حل کرد.
دیدگاه زاکانی درباره حضور زنان در کابینه
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به حضور زنان در کابینه افزود: اندیشههای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تاکید بر حضور بانوان در عرصههای اجتماعی دارد، لذا دولت هم نمیتواند صحنهای برای حضور زنان نباشد؛ البته این را هم بگویم که حتماً وزیر زن خواهم داشت یا نه را قبول ندارم؛ چون ملاک ما برای انتخاب افراد، شایستهسالاری است.
زاکانی با اشاره به هدفمندی یارانهها نیز گفت: ادامه شیوه فعلی آسیب جدی به کشور خواهد زد، بنابراین ما برای اجرای فاز هدفمندی یارانهها مدلی را طراحی کردیم که گام اول آن ایجاد یک زمینه شفاف در خصوص دهکهای اجتماعی و نیازمندیهای آنهاست و اولین ویژگی عمومی در اجرای هدفمندی یارانهها بحث بیمه سلامت است؛ ما بیمه سلامت را برای صد درصد افراد جامعه دنبال میکنیم و بخشی از دهکهای اجتماعی یعنی قشر محروم و مستضعف جامعه نیز باید علاوه بر گرفتن خدمات، پول نقد نیز دریافت کنند، به این ترتیب فقرزدایی و محرومیتزدایی در دستور کار دولت بنده قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به معرفی کابینه خود گفت: بنده همه حامیان فکری خودم که چهرههای برجستهای در حوزههای برجسته هستند را معرفی میکنم.
اگر هاشمی وارد شود سرنوشتی جز سال 84 ندارد
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به حضور هاشمی در انتخابات گفت: توصیه من به هاشمی این است که وارد این عرصه نشود؛ چرا که حوزه آسیبپذیری وی بالاست و دیگر ایشان کششی برای کارهای اجرایی ندارند؛، بنابراین اگر وارد شود سرنوشتی جز سال 84 در انتظارش نیست.
زاکانی در خصوص احساس تکلیف خود در انتخابات افزود: برای حضور در انتخابات، 24 ضرورت را که نیاز تحول در کشور است، استخراج کردم و بخشی از آن را وظیفه جدی خود دانستم که باید بیایم و انجام دهم، بنابراین طبق این 24 ضرورت، خودم را اصلح میدانم و اگر خودم را اصلح ندانم، حرام است بخواهم در این صحنه بمانم؛ چرا که پیامبر اکرم (ص) میفرمایند اگر کسی خودش را برای پستی مطرح میکند اگر فرد بهتری وجود داشته باشد خائن به خدا و مردم است اگر بخواهد در آن پست باقی بماند.
4 دلیل برای تأخیر در اعلام کاندیداتوریام داشتم
زاکانی با اشاره به تاخیر اعلام کاندیداتوری افزود: با وجود اینکه دیگران اصرار زیادی برای اعلام کاندیداتوری بنده داشتند، اما در حدود چهار ماه اعلام رسمی را به تاخیر انداختم و برای این کار چهار دلیل داشتم؛ دلیل اول اینکه به دنبال این بودم که از بیانات رهبری فهم کنم که با توجه به نیازها و ضرورتهای امروز، ملاکها و معیارهایی از سوی ایشان بیان میشود که در فرد دیگری باشد و بنده بخواهم به او کمک کنم، دلیل دوم اینکه، صبر کنم و صحنه را ببینم که چه کسانی وارد عرصه انتخابات میشوند؛ ببینم آیا کسی میآید که دغدغهها و ضرورتهایی که بنده دنبال میکنم را دنبال کند.
در برخی از کاندیداها فسادستیزی نیست
وی اظهار داشت: بنده معتقدم امروز در کنار همه خوبیهایی که در کشورم است، فساد هم وجود دارد، بنابراین دقت که میکنم، میبینم در برخی از این
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: دلیل چهارم برای تاخیر اعلام کاندیداتوریام این بود که باید یک برنامه و عناصر متخصص و قوی برای حضور در صحنه داشته باشم که تامل کردم تا این شرایط پیش بیاید و امروز این شرایط مهیاست و بسیار امید داریم زمانی که برنامه کاندیداها معرفی می شود با یک برنامه دقیق و شفاف در صحنه حاضر شویم و انشاالله توفیق پیروزی داشته باشیم.
اولین جلسه من بعد از پیروزی در انتخابات با رقبایم خواهد بود
زاکانی با اشاره به استفاده اصلاحطلبان در کابینه خود گفت: ما نمیخواهیم شرکت سهامی تشکیل دهیم، بلکه با کسانی کار میکنیم که مشترکات فکری و گفتمانی داشته باشیم؛ البته در مقام مشورت و تصمیمسازی، از نظر مخالفان نیز استفاده خواهیم کرد و اولین جلسه من بعد از پیروزی در انتخابات با رقبایم خواهد بود.