بسیج دانشجویی دانشگاههای استان مازندران با صدور بیانیهای به مناسبت روز زن اعلام کرد: بنای اسلام بر صیانت و حفاظت وجودی و ارزشی زن است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، بسیج دانشجویی دانشگاه های استان مازندران در بیانیه ای با بیان اینکه امسال با نام زهرای اطهر (س) شروع شد، یک زن کامل که بیش از همه زنان عالم از ازل تا به ابد ارجمند تر و بزرگوارتر می باشد، آورده است: زهرای اطهر (س) شخصیتی است که همه فضیلت های والای انسانی در وجود ایشان موج می زند، کسی که در همه ابعاد زندگی انسانی اعم از دختر بودن، همسر بودن و مادر بودن در صدر زنان عالم است.
این بیانیه می افزاید: در قیاس بین زنان جهان اسلام و زنان جهان غیر اسلام می بینیم که جامعه اسلام بخاطر اینکه بنای اسلام بر صیانت و حفاظت وجودی و ارزشی زن است، از ثبات رفتارهای اجتماعی و هنجارهای عقیدتی و معنوی مستحکمی برخوردار است.
این بیانیه تصریح کرده است: این ثبات مرهون الگوگیری زنان جهان اسلام بویژه زنان غیرتمند ایران از حضرت فاطمه زهرا (س) است، وجود مقدسی که نورش از بسیط خاک تا آن سوی افلاک و از عالم ملک تا آن سوی ملکوت اعلی می درخشد.
در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به اینکه امروز زنان در جهت دهی مقدرات اساسی کشور سهیم بوده و مشارکت فعال در همه عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دارند، آمده است: اما نکته بسیار مهم و اساسی که در روایات نیز به آن اشاره شده و مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده، نقش زنان در خانواده است چنان که فعالیت در منزل و تربیت فرزندان صالح از جمله اعمال جهادی زن به حساب آمده است و بدین سبب وعده پاداش جهاد در راه خدا به ایشان داده شده است.
این بیانیه ادامه می دهد: چرا که زیر بنای جامعه ای سالم، خانواده ای سالم، متعهد و معتقد به اسلام و ارزش های اسلامی است تا خانواده سالم نباشد جامعه روی سلامت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را نخواهد دید و پیشرفتی نخواهد داشت؛ لذا نقش زنان و مادران در این مقوله بسیار برجسته و تاثیر گذار است.
در پایان این بیانیه آمده است: نباید هجمه های دشمن را نادیده گرفت و باید توجه داشت که همواره تربیت و تعالی از خانواده های ما شروع می شود و مادران بخاطر نقش مادری و مهربانی بیشتر به فرزندان از یک طرف و از طرف دیگر بخاطر وظیفه ای که اسلام بر دوش ایشان قرار داده است، باید این مسئله را مورد توجه و تاکید خود قرار داده و در جهت نیل به اهداف عالی اسلام که همان کمال روحانی انسانی است، تلاش کنند.