به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیتالله علمالهدی امروز در همایش «حماسهسازان سیاسی» در جمع طلاب و روحانیون بسیجی حوزههای علمیه خراسان رضوی که در حسینیه امام خمینی (ره) مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه حماسهسازی سیاسی صرفاً یک حرکت آمیخته با شهامت نیست، بیان داشت: جامعه تکلیف تولید حماسه سیاسی را از طریق مقام معظم رهبری دریافت کرده و این به معنی حرکتی فوقالعاده در راستای تحقق اهداف سیاسی انقلاب است؛ این مسئله در سیره عملی حضرت زهرا (س) که حرکتی آمیخته با شهامت و دلاوری است و در کنار فوقالعادگی و غیرمعمول بودن آن، در جهت رفع نقاط ضعف به چشم می خورد.
وی با تشریح ویژگی های حماسهسیاسی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده است، افزود: حرکت حضرت زهرا (س) حماسهای بود که در قالب نبردی به صورتی غیرمعمول و ابتکاری به چشم می خورد و تنها بعد شجاعت و دلاوری آن شاخصه اصلی آن محسوب نمیشود و ویژگی متمایز کننده آن رویارویی با جریانهای خارجی و معارض با دین است.
امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه نمادهای شجاعتی که در میادین جنگ در کنار پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) میجنگیدند توان ایجاد حماسه سیاسی را از خود نشان ندادند، تصریح کرد: حضرت زهرا (س) با فداکاری در مسئله سقیفه عملکردی از خود نشان دادند که افرادی که در رکاب پیامبر(ص) شمشیر می زدند اجازه مقابله با چنین انحرافاتی را به خود ندادند.
آیتالله علمالهدی با بیان مطالبه مقام معظم رهبری در زمینه حماسه سیاسی گفت: ایشان حرکتی همانند حضرت زهرا (س) را از مردم مطالبه کردهاند که این حماسهای بینظیر خواهد بود، که اگر به درستی شکل بگیرد دشمنان را ناامید کرده و آیندگان نیز مسیر حرکتشان را از این طریق پیدا می کنند.
وی با اشاره به خطراتی که ممکن است در زمینه ایجاد حماسه سیاسی متوجه افراد شود، بیان داشت: در این راه ممکن است جدا از خطرات جانی لازم باشد تا افراد آبروی خود را سرمایه این مسیر کنند، همانطور که معلم شهید استاد مطهری به عنوان یک نماد عظیم علمی، فکری و فرهنگی به مجرد اینکه خط انحرافی جریانهای قبل از انقلاب را مشاهده کرد به مقابله با آنها پرداخت و دست منافقین را رو کرد که در این راه هزینههای زیادی را نیز متحمل شد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه در انتخابات ممکن است فرصتطلبها به دنبال پیدا کردن شرایطی برای دستیابی به قدرت باشند، گفت: مسئله مهم این است که افرادی به دنبال قدرت هستند و به هر شکل ممکن است از فرصتها استفاده کنند تا به اهداف خود برسند که این نیازمند زحمات بیشتری میباشد.
آیت الله علم الهدی بحث حماسه سیاسی را برای اقشار مختلف دارای معنای متفاوتی قلمداد کرد و بیان داشت: در بدنه جامعه بحث حماسه سیاسی شرکت در انتخابات است؛ اما صاحبان فکر و اندیشه باید به افکار جامعه جهت دهند و شرایطی را به وجود بیاورند که گفتمانهای که تفکرات لائیک را دارند در جامعه حضور نداشته باشند.
وی مسئله اساسی در انتخابات پیش رو را وجود پدافند برای انتخابات دانست و یادآور شد: قبل از اینکه به دنبال جمعآوری مردم باشیم باید به فکر ایجاد پدافند در زمینه انتخابات باشیم، یعنی خط قرمزهای رئیس جمهور آینده به شکلی برای مردم تبیین شود که بدانند به چه کسانی نباید رای داد.