آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۴۳۰
رئیس دانشگاه صنعتی بابل:

شهید مطهری اندیشه ناب اسلام را در دوران تحجر غربی احیا کرد

رئیس دانشگاه صنعتی بابل گفت: شهید مرتضی مطهری با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود اندیشه ناب اسلام را در دوران تحجر غربی و استبدادی احیا کرد.
شهید مطهری اندیشه ناب اسلام را در دوران تحجر غربی احیا کرد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، جانعلی زاده صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز شهید مطهری و روز معلم با اشاره به شخصیت شهید مطهری بیان داشت: شهید مطهری در طول حیات خود خدمات بسیار شایانی را به جامعه اسلامی ارائه کرد.
 
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری افزود: سالروز شهادت استاد مطهری به عنوان روز معلم نام‌گذاری شده و این استاد نمونه و الگوی خوبی برای نام‌گذاری این روز است.
 
رئیس دانشگاه صنعتی بابل تصریح کرد: کامل‌کردن خود و مجاهدت برای تکمیل دیگران دو ویژگی مهم و بارزی است که در شخصیت استاد شهید مطهری وجود داشت.
 
جانعلی زاده بیان داشت: شهید مطهری مبدأ تغییر و تحول در فضاهای فرهنگی و سیاسی بود و افکار اسلامی را به شیوه نوین که مورد پذیرش جوانان باشد، مطرح کرد.
 
وی به گذشت بیش از 30 سال از خلق آثار شهید مطهری اشاره و تصریح کرد: این آثار همچنان تازگی خود را جهت طرح در مجامع علمی حفظ کرده است.
 
رئیس دانشگاه صنعتی بابل گفت: این متفکر اندیشمند جهان اسلام خدمتی ماندگار از خود به یادگار گذاشته است که با پیروی چنین اندیشه‌ای است که می‌توان بیرق کفر را زمین‌گیر کرد.
 
جانعلی زاده یکی از ویژگی‌های استاد مطهری را بیان مطالب متناسب با نیاز جامعه توصیف کرد و بیان داشت: ‌شهید مطهری با توجه به نیاز مردم دوران خود چهره زیبایی از دین اسلام و اندیشه بارور آن را به نمایش گذاشت و به دنیا ثابت کرد که اسلام هیچ کم و کاستی در رفع نیازهای بشری ندارد.
 
وی ادامه داد: شهید مرتضی مطهری با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود اندیشه ناب اسلام را در دوران تحجر غربی و استبدادی احیا کرد.
 
رئیس دانشگاه صنعتی بابل خاطرنشان کرد: شهید مطهری در ادبیات، فلسفه و تاریخ نیز آثار ارزشمندی را خلق کرده که در دوره معاصر برای معرفی اسلام ناب محمدی بی‌نظیر است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار