استاد دانشگاههای گیلان، دانشگاه را مکانی بسترساز و فرصتساز جهت خلق حماسه سیاسی و اقتصادی عنوان کرد.
حسین متقی طلب در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری بیان داشت: نامگذاری سال ها از سوی مقام معظم رهبری نشان از بصیرت دید ایشان و نیاز وقوع همچین حماسه ای در گذر تاریخ است.
وی افزود: در شرایط کنونی کشور در رابطه با تحریم ها و موقعیت بین المللی نظام، جمهوری اسلامی ایران از لازمه های وقوع حماسه سیای است که به عنوان چراغ هدایت برای مردم مشخص و تبیین کردند که اگر گذری به بیانات ایشان و نامگذاری سال های پیش داشته باشیم نیاز به تحقق چنین حماسه ای در ابعاد ملی و بین المللی کاملا احساس می شود.
استاد دانشگاه های گیلان تصریح کرد: تحقق چنین حماسه ای تنها در صورتی امکان پذیر است که در پیچ های تاریخی و تاثیرگذار پیش رو همگام با رهنمودهای مقام معظم رهبری حرکت کنیم.
متقی طلب با اشاره به سند چشم انداز 1404 که توسط مقام معظم رهبری تدوین و به تمامی سازمان های متبوع و سران قوه ابلاغ شده است، گفت: سند چشم انداز، نظام جمهوری اسلامی ایران را در سطح بین المللی و جهانی در یک جایگاه ویژه ای قرار خواهد داد.
وی تصریح کرد: با یک نگاه عمیقانه و تیزبینانه می توانیم، دریابیم که سازمان های مردمی، استاها و به تبع آن شهرها با مسئولیت پذیری و برنامه محوری و ولایت مداری می توانند در تحقق سند چشم انداز نقش موثر و قابل قبولی را به صورت عملیاتی ایفا کنند.
استاد دانشگاه های گیلان بیان داشت: تک تک افراد جامعه در تحقق سند چشم انداز مسئول بوده و این مسئولیت در راستای عزم ملی و تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی تاثیرگذار است.
متقی طلب دانشگاه را مکانی بسترساز و فرصت ساز جهت خلق حماسه سیاسی و اقتصادی عنوان کرد و گفت: دانشگاه بر اساس ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه دانشجویان و جهت دهی مشخص و اصولی و با تاکید بر ابعاد مختلف بیانات مقام معظم رهبری و تشریح اندیشه های حضرت امام (ره) به عنوان رکن اساسی در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی محسوب می شود.
وی با اشاره به حضور کاندیداها در دانشگاه ها ادامه داد: همواره دانشگاه به عنوان زمینه ساز تحولات سیاسی و اجتماعی به شمار می آید و دانشجویان به عنوان آینده سازان نظام مقدس جمهوری اسلامی با مطالبه به حق در مورد کاندیداتورهای انتخاباتی می توانند به عنوان تصمیم سازان آینده در سرنوشت کشور موثر باشند.
استاد دانشگاه های گیلان در ادامه با بیان اینکه دو مقوله رفتار دانشگاهی و رفتار کاندیداتوری حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: رفتار دانشگاهی به منزله بسترسازی یکسان و بدون جناح گیری برای تمام کاندیداها و ایجاد فضایی برای معرفی نگرش ها، اهداف، برنامه ها و توانمندی های فردی خواهد بود.
متقی طلب در رابطه با رفتار کاندیداتوری گفت: این رفتار با محوریت اخلاق حرفه ای باید سرلوحه تمام نامزدهای انتخاباتی قرار گیرد و به دور از شعارزدگی و تخریب رقبا با معرفی ظرفیت های بالقوه خود و توانمندی ها در جهت تحقق اهداف و برنامه های کلان کشور اقدام کنند.
وی با اشاره به تکثر کاندیداها در یازدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: دانشجویان بعد از شاخصه های الگویی که مقام معظم رهبری تبیین فرمودند از قبیل ایستادگی در مقابل فساد مالی و اقتصادی، دوری از کانون قدرت و ثروت، آگاهی سیاسی و آگاهی به مسائل جهان اصلی ترین محور ارزیابی افراد به دور از رفتار تخریبی، به پشتوانه برنامه های اجرایی و عملیاتی فرد در مقام یک ریاست جمهور توجه کافی داشته باشند.
استاد دانشگاه های گیلان نقش رسانه ها را در خلق حماسه سیاسی بسیار مهم خواند و خاطرنشان کرد: با توجه به توسعه دانش اطلاعاتی و فناوری و دسترسی سریع مردم به اخبار و رسانه ها که از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می آید، مطمئنا بار مسئولیت رسانه ها در انعکاس اخبار شفاف و واقعی و کمک به تشخیص و انتخاب افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است.