آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۲۰۲
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد گیلان:

توجه به تفکر مهندسی در علم مهندسی از اصول است

عضو هیات امنا دانشگاه آزاد گیلان با بیان اینکه خداوند جهان هستی را با ضریب اطمینان بالا خلق کرده است، گفت: توجه به تفکر مهندسی در علم مهندسی یکی از مهم‌ترین اصول است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، ابوالفضل درویزه روز گذشته در همایش بزرگداشت «مقام معلم و زن» در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت بیان داشت: امروز تعریفی که دنیا از علم به بشریت می‌دهد یک تعریف ماتریالیستی است که تنها علم را به عنوان یک ماشینی تعریف می‌کند که آفرینش را از ماده به وجود آورده است.
 
وی با بیان اینکه این تفسیر و نگرش مادی از علم یک اعتراف تکان‌دهنده است، افزود: اساتید دانشگاه‌های ما در برابر تعاریفی که غرب از علم به دنیا می‌دهد، باید تعریفی بر مبنای جهان حقیقی ارائه کنند.
 
عضو هیات امنای دانشگاه آزاد گیلان با بیان اینکه دانشمندان غربی علم را روشی برای توضیح جهان طبیعی می‌دانند، گفت: با این امر که جهان حقیقی است، موافق نیستند و آن را یکی صنعت مهندسی عظیم آفرینش نمی‌شمرند.
 
درویزه با اشاره به آیات قرآن مجید ادامه داد: خداوند جهان هستی را با ضریب اطمینان بالا خلق کرده است و پایه‌های نظام آفرینش به سادگی قابل تغییر نیستند که این امر در نظر دانشمندان غربی مغفول مانده است.
 
وی با تصریح بر اینکه توجه به تفکر مهندسی در علم مهندسی یکی از مهم‌ترین اصول است، تصریح کرد: در نظر گرفتن زمان برای تبدیل ماده اولیه به سیستم‌های پیچیده نیز بسیار مهم است؛ چراکه هر قدر برای تبدیل مواد اولیه به یک سیستم زمان کمتری صرف کنیم سیستم پیچیده‌تری تولید می‌شود و این پیچیدگی‌ها و شگفتی‌های نظام آفرینش نشان دهنده این است که انسان با یک کارخانه عظیم مهندسی شده رو به رو است.
 
عضو هیات علمی دانشگاه گیلان ورود تئوری‌ها و تعاریف علمی ضد خلقت غرب در علوم و کتاب‌های درسی را تهدیدی برای معنویات، ما و به ویژه جوانانمان خواند.
 
درویزه تصریح کرد: علم زمانی مقدس است که در متن تعریف از آن تمایلات فلسفی وجود نداشته باشد؛ چراکه اکنون تعریفی که دنیا از علم به بشر می‌دهد تعریفی آمیخته با فلسفه الحادی است که در نتیجه علم التزام پیدا می‌کند تا تحلیل‌ها و تفسیرها را در چارچوب این فلسفه ارائه دهد.
 
وی علوم غربی را قادر به پاسخگویی به پرسش‌های بشر ندانست و ادامه داد: در قرآن مجید خداوند بشر را به پیروی از دین حنیف هدایت می‌کند؛ چراکه این دین را با ساختار فطرت بشر و حیات اجتماعی او سازگار می‌داند.
 
عضو هیات علمی دانشگاه گیلان ارائه تئوری‌های ضد خلقت اروپاییان را برای جوامع مختلف بشری تهدید دانست و از اساتید دانشگاه‌ها خواست تا با مطالعه و تحقیق در این راستا دانشجویانی پرسشگر و مومن تربیت کنند.
 
لازم به ذکر است، در این همایش چهار نفر از اساتید بازنشسته، 10 نفر از اساتید نمونه زن و مرد، 10 همکار بازنشسته و 18 همکار نمونه زن دانشگاه آزاد رشت نیز تجلیل شدند.
 
خاطرنشان می شود، اجرای موسیقی سنتی نیز از دیگر بخش‌های این همایش بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار