آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۷۳۴
معاون سابق سیاسی سپاه فجر فارس تشریح کرد:

سناریوی دشمن بیرونی در فضای انتخابات آتی

معاون سابق سیاسی سپاه فجر فارس با مطرح کردن این سوال که در فضای انتخابات آتی سناریوی دشمن بیرونی چیست، گفت: نظام سلطه سه راهبرد جلوگیری از مشارکت گسترده مردم، گزینش مهره مطلوب خود در انتخابات و ایجاد ....

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، غلامحسین زارع‌نژاد امروز در نشست سیاسی اصحاب بسیجی رسانه‌های فارس پیرامون مسائل سیاسی کشور با بیان اینکه مردمی‌بودن یکی از ابعاد هویت انقلاب اسلامی است، گفت: مردم ما در انقلاب با شرکت مؤثر خود در سازندگی و پیشرفت کشور گام نهادند.

 

وی افزود: انتخابات یکی از مؤلفه‌های مشارکت سیاسی و شرایط تحقق نظام مردم‌سالاری است؛ به طوری که محور اصلی مشارکت سیاسی، مشارکت‌های انتخاباتی است.

 

این مدرس دانشگاه‌های فارس در ادامه با اشاره به اینکه انتخابات و مبارزات انتخابات یکی از حوزه‌های مهم نظام مردم‌سالار است، گفت: انتخابات در بطن خود دو عنصر تداوم و تغییر را پرورش می‌دهد.

 

زارع‌نژاد با اشاره به کارکردهای ویژه انتخابات بیان کرد: نهادینه‌سازی قدرت، مشروعیت‌بخشی به قدرت، بازسازی و اصلاح هرم قدرت سیاسی و خلق فضایی به منظور تصارب آراء و اندیشه‌ها، تضمین کننده امنیت پایدار است.

 

وی خاطرنشان کرد: در نظام مردم‌سالاری دینی انتخابات موقعیت خاصی دارد و با حوزه‌های خاصی در نظام ما همچون امنیت، دفاع، جامعه و اقتصاد همراه است.

 

معاون سابق سیاسی سپاه فجر فارس گفت: از سال 76 تاکنون گفتمانی در قدرت اجرایی ما شکل گرفته که به لحاظ استراتژی خاصی که دارد با تهدید همراه شده است.

 

زارع‌نژاد تصریح کرد: از سال 88 تا کنون این وضعیت جنبه تاکتیکی، عملیاتی و خیابانی به خود گرفته است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از دو حیث عام و خاص دارای اهمیت خاصی است، گفت: قرارداشتن در دهه چهارم انقلاب، وضعیت خاص پرونده هسته‌ای ایران و افزایش فشارهای بین‌المللی در قالب تجربه‌های اقتصادی از جمله ویژگی‌های عام است.

 

این مدرس دانشگاه‌های فارس عنوان کرد: امکان مدیریت قوه ‌مجریه به مدت هشت سال، آرایش جدید سیاسی و شکل‌گیری رقابت‌های سیاسی متکثر، پیوندبخشی از جریان‌های سیاسی درون انقلاب با اپوزیسیون و همزمان بودن با انتخابات شوراهای اسلامی برای اولین بار در کشور از جمله ویژگی‌های خاص ریاست جمهوری یازدهم است.

 

زارع‌نژاد بیان کرد: سناریوی تحریم، اجماع ملی، ائتلاف ملی، کابینه ائتلافی و نجات ملی از جمله سناریوهای فعال انتخابات 92 است.

 

وی در ادامه با اشاره به بازیگران صحنه انتخابات تاکید کرد: جریان اصولگرا، جریان اصلاح‌طلب، باند انحرافی، مجموعه نظام جمهوری اسلامی، جریان ضد انقلاب و استکبار جهانی بازیگران عرصه انتخابات هستند.

 

 معاون سابق سیاسی سپاه فجر فارس در ادامه با مطرح کردن این سوال که در فضای انتخابات آتی سناریوی دشمن بیرونی چیست، افزود: نظام سلطه سه راهبرد جلوگیری از مشارکت گسترده مردم، گزینش مهره مطلوب خود در انتخابات و ایجاد نافرمانی مدنی و اغتشاش مدنی در این انتخابات را در سر می‌پروراند.

 

زارع‌نژاد در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه احتمال وقوع تکرار فضای 88 وجود دارد یا نه، گفت: جواب این سوال هم مثبت و هم منفی است؛ چرا که دشمنی نظام سلطه با نظام اسلامی تمام نشده است.

 

وی با بیان اینکه مردم ما تجربه تلخ انتخابات 88 را از یاد نمی‌برند، گفت: به دلیل تجربه مردم، نیروهای اطلاعاتی و رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب فضای فتنه 88 دیگر تکرار نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار