کد خبر:۲۳۸۸۴۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

سالانه 2000 جراحی قلب در استان مازندران انجام می‌گیرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تعداد اعمال جراحی قلب از ده جراحی در هفته اکنون به حدود 10 جراحی در روز و 1800 تا 2000 جراحی در سال رسیده است.
سالانه 2000 جراحی قلب در استان مازندران انجام می‌گیرد
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمد مهدی ناصحی امروز در اولین کنگره بین المللی جراحی قلب باز که در ساری در حال برگزاری است ، با بیان اینکه همایشی مهم و با ارزش با حضور دانشمندان و جراحان بزرگ در حال برگزاری است، گفت: این دانشگاه بیش از ربع قرن در زمینه های بهداشتی ، درمانی، آموزشی و پژوهشی در حال فعالیت است.
 
وی، با اشاره به اینکه این کنگره همزمان با نهمین سالگرد جراحی قلب باز در استان مازندران آغاز به کار کرد، اظهار داشت: امروز در این استان در ادامه راهی که 9 سال پیش آغاز شد، پیچیده ترین اعمال جراحی قلب باز در زمینه جراحی بیماریهای عروق کرونر، دریچه های قلبی، آئورت و عروق بزرگ به انجام می رساند.
 
ناصحی ادامه داد: تعداد اعمال جراحی قلب از ده جراحی در هفته اکنون به حدود 10 جراحی در روز و 1800 تا 2000 جراحی در سال رسیده است.
 
قایم مقام وزیر بهداشت در مازندران، ادامه داد: آنچه مایه مباهات است نه تعداد زیاد اعمال جراحی بلکه وجود قابلیتهای علمی ممتاز و تجهیزات قابل قبول برای انجام این گونه عمل جراحی است.
 
ناصحی ابراز امیدواری کرد با ملاحضات موثر در زمینه عوامل خطر قابل تغییر موارد ابتلا به بیماریهایی که انجام عملهای جراحی قلب باز را ضروری می سازد روز به روز کاهش یابد.
 
وی، با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای9 دانشکده می باشد، گفت: بیش از 5 هزار و500 دانشجو در بیش از 80 رشته تحصیلی و 339 عضو هیات علمی دراین دانشکده ها فعالیت دارند.
 
ناصحی، با تاکید بر اینکه خدمات بهداشتی درمانی در دورترین نقاط مازندران ارایه می شود، افزود: با استفاده از تمامی ظرفیتهای ممکن به شاخصهایی دست یافتیم که آن را با دانشگاه های علوم پزشکی طراز اول کشور هم رتبه ساخته و این امر مزیت بزرگی برای دانشگاه به شمار می آید.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، خاطرنشان کرد: به صفر رساندن مرگ مادران باردار، استقرار برنامه ملی پزشک خانواده شهری، کسب رتبه های برتر در ارزشیابی های درمانی از جمله برنامه حاکمیت بالینی، به دست آوردن چند باره رتبه نخست پژوهشی در بین دانشگاه های هم طراز و کسب مکرر عنوان دستگاه اجرایی برتر در بین 120 دستگاه اجرایی استان نمونه ای ازاین دستاوردها است.
 
ناصحی، در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه 46 درصد علل مرگ و میر در مازندران به دلیل بیماریهای قلبی عروقی است، بیان داشت: تغذیه نامناسب، عدم تحرک بدنی و چاقی، استعمال دخانیات و استرسهای محیطی در افزایش بار این بیماریها موثر هستند.
 
وی، بر تغییر شیوه زندگی و توجه به فعالیتهای بدنی در کاهش بیماریهای قلبی عروقی تاکید و تصریح کرد: برنامه های بهداشتی حول این محور در کشور و در استان در حال اجراست که امیدواریم با مشارکت مردم این امر محقق شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار