آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۹۹۴۴
رخشانی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اجرای طرح پزشک خانواده در 7 استان کشور آغاز می‌شود

معاون بهداشتی وزارت بهداشت با بیان اینکه 7 استان دیگر در اولویت اجرای طرح پزشک خانواده می‌باشند، گفت: طرح پزشک خانواده امسال در استان‌های آذربایجان‌شرقی و‌ غربی، اردبیل، خوزستان، یزد، قزوین و خراسان جنوبی اجرا می‌شود.
اجرای طرح پزشک خانواده در 7 استان کشور آغاز می‌شود
فاطمه رخشانی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، در خصوص اجرا و ادامه طرح ملی پزشک خانواده در کشور گفت: طرح پزشک خانواده جزو طرحهای مهم نظام بعد از انقلاب است که به سرعت در حال پیگیری است.
 
معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: اجرای این برنامه ملی بهترین راه حل برون رفت از هزینه های گزاف درمانی و نارضایتی مردم در حوزه سلامت است.
 
وی در ادامه با بیان اینکه در بودجه سال 92 دو هزار میلیارد تومان برای پزشک خانواده در نظر گرفته شده است ، تصریح کرد:‌ ما منتظریم تا تکلیف بودجه سال 92 مشخص شود تا منابع مورد نیاز در اولین فرصت در اختیار ما قرار گیرد تا اجرای طرح را به صورت گسترده و با اولویت در استان‌های مختلف عملیاتی کنیم.
 
رخشانی خاطر با اشاره به آغاز این طرح ملی در دیگر استان ها نشان کرد: ما در سال گذشته در دو استان و شامل پنج دانشگاه طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع را شروع کردیم که این استان‌ها شامل فارس و مازندران بود که تجارب گران‌سنگی نیز در این دو استان به دست آمد که در ادامه راه قطعاً برای اجرای موفق‌تر مؤثر می‌باشد.
 
این مسئول اضافه کرد:‌ ما با برنامه‌ریزی دقیق اشکالات، موانع و پیشنهادات مورد نظر را در اجرای این طرح دریافت کردیم تا امسال بتوانیم در هفت استان اولویت‌دار دیگر این برنامه را اجرایی کنیم.
 
رخشانی بیان اینکه هفت استان دیگر در اولویت اجرای طرح پزشک خانواده می باشند، تصریح کرد: طرح پزشک خانواده امسال در استان‌های آذربایجان‌شرقی و‌ غربی، اردبیل، خوزستان، یزد، قزوین و خراسان جنوبی اجرا می‌شود تا عملاً در 9 استان کشور این طرح در تمام سطوح یک، دو و سه اجرایی شود.
 
وی، دریافت اشکالات ، بررسی مشکلات و اصلاح دستورالعمل اجرای برنامه پزشک خانواده را نشانه پویایی این برنامه در کشور دانست و اظهار داشت: استانهایی که این برنامه را اجرا کردند با بیان چالشهای موجود، ما را در هدایت بهتر اجرای این برنامه در سایر استانها همراهی می کنند.
 
رخشانی  در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای موفق برنامه پزشک خانواده در استان مازندران گفت: اجرای برنامه پزشک خانواده بر اساس دستور العمل، یکی از دلایل موفقیت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اجرای این برنامه ملی است.
 
وی تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی کشور می توانند از تجربیات دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اجرای برنامه پزشک خانواده بهرمند شوند.
 
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، ایجاد فضای همدلی و مدیریت مبنی بر مشارکت را کلید موفقیت دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان و تصریح کرد: این دانشگاه در اجرای برنامه پزشک خانواده جز استانهای موفق است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار