کد خبر:۲۴۱۱۸۳
یک استاد حوزه در اعتکاف دانشگاه شیراز:

در اعتکاف یاد می‌گیریم که چگونه با معشوق خود خلوت کنیم

یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: با خود خلوت کنیم بپرسیم چقدر از فراق امام زمانمان اندوهگین هستیم؛ در حقیقت ما در اعتکاف یاد می‌گیریم که چگونه با معشوق خود خلوت کنیم.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت‌الاسلام گودرزی در سخنرانی در اولین روز مراسم اعتکاف دانشجویی دانشگاه شیراز که با حضور 600 دانشجوی دختر و پسر در این دانشگاه در حال برگزاری است، به بیان شرایط یک منتظر واقعی پرداخت.

 

وی با بررسی صفات ثبوتیه و صلبیه خداوند اظهار داشت: از صفات ثبوتیه خداوند،کریم بودن است،کریم به این معنا است که بدون منت قبل از آنکه توچیزی را از کسی بخواهی به تو آن را بدهند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: خداوند در هیچ جایی به خاطر نعمت هایی که به بنده ارزانی داده است منتی برسر بنده خود ندارد، جز در چند مورد آن هم برسر مومنان خود، آن هم به خاطر نعمت ویژه‌ای که به مومنان ارزانی داده است: فرستادن رسولان از بین خود انسان‌ها و هدایت بشر توسط آنها.

 

گودرزی در بخش دیگری از سخنان خود ویژگی‌های یک منتظر واقعی را برشمرد و بیان کرد: در روایات آمده بالاترین اعمال انتظار فرج است در روایت دیگری هم آمده بالاترین اعمال سخترین اعمال هستند؛ وقتی این دومورد را در کنار یکدیگر قرار دهیم، نتیجه می‌ گیریم که بالاترین عمل که انتظار فرج است، سخت‌ترین عمل است.

 

وی افزود: اگر تاریخ را نظاره کنیم همه ادیان منتظر منجی بودند و به آن اعتقاد داشتند، ولی چگونه با منجی رفتارکردند؛یهودیت منتظر حضرت مسیح به عنوان منجی بودند ولی با او چگونه برخورد کرد، مسیحیان هم منتظر منجی خود یعنی حضرت محمد(ص) بودند ولی وقتی ایشان آمدند با او چگونه برخورد کردند.

 

این مدرس علوم دینی بیان کرد: کمی جلوتر بیاییم و کسانی که برای امام حسین نامه نوشتند و اورا به کوفه دعوت کردند، ببینیم.

 

گودرزی گفت: حال اگر به تاریخ معاصر و انقلاب خود نگاه کنیم گروه‌های متفاوتی بودند که وقتی قانون اساسی تصویب شد از انقلاب جداشده ودر برابر آن قرار گرفتند.

 

این کارشناس حوزوی گفت: اگر منتظران وظایف خود را ندانند وشرایط یک منتظر واقعی را نداشته باشند در برابر امام عصر(عج) هم همین اتفاق می‌افتد.

 

به گفته وی، در احادیث وظایف منتظران بیان شده که به چند نمونه از آن اشاره می‌کنیم: معرفت نسبت به امام یعنی شناخت کامل وبی چون وچرا، تمسک به ریسمان اهل بیت یعنی با تمام سختی ها پای اهل بیت ماندن، تذهیب نفس و اصلاح فردی و محبت به امام.

 

گودرزی تصریح کرد: گزینه آخر به این معنا است آیا برای ظلمی که به دوست‌داران امام می شود ما اصلا ناراحت می‌شویم، اگر من منتظر در برابر این اتفاقات احساس اندوهی نداشته باشم آیا می توانم به امام علاقه واقعی خودررا اثبات کنم.

 

این کارشناس حوزوی گفت: با خود خلوت کنیم بپرسیم چقدر از فراق امام زمانمان اندوهگین هستیم؛ در حقیقت ما در اعتکاف یاد می‌گیریم که چگونه با معشوق خود خلوت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار