رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با بیان اینکه احمدینژاد از اصولگرایی فاصله گرفته است، گفت: او در دولت دهم از اصول اولیه خود فاصله گرفت و دیگر خود را اصولگرا نمیداند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عباس سلیمی نمین شب گذشته در مسجد زینبیه مشهد، با بیان اینکه انتخابات این دوره تفاوت های زیادی با دورههای قبلی انتخابات ریاست جمهوری دارد، گفت: در این دوره افراد نمیتوانند بدون اینکه قوتهای خود را عرضه کنند مورد اقبال مردم قرار بگیرند، در حالی که در دورههای قبل تنها با تکیه بر ضعفهای رقیبان، افراد انتخاب میشدند.
وی با بیان اینکه احمدینژاد در دولت دهم گرایشات فردی پیدا کرد، افزود: در دوره دهم ریاست جمهوری این احساس در احمدینژاد به وجود آمد که نباید قدرت را طرد کند و او نجات بخش جامعه است.
رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با اشاره به اینکه احمدینژاد بر خلاف قوانین در انتخابات دخالت میکند، بیان داشت: دولت نباید در انتخابات دخالت کند، اما شاهدیم که خود یک طرف رقابت قرار دارد و از امکانات عمومی در این جهت بهره میبرد.
احمدینژاد در دو سال گذشته شباهتهای زیادی به هاشمی پیدا کرده است
سلیمی نمین با بیان اینکه احمدینژاد در دو سال گذشته شباهتهای زیادی به رفسنجانی پیدا کرده است، بیان داشت: احمدینژاد به هاشمی گرایش پیدا کرده و این در حلقهای که اطراف احمدینژاد را احاطه کرده، مشخص میشود؛ که نزدیکان و نیروهای رفسنجانی هستند.
وی با بیان اینکه هاشمی نیز همانند احمدینژاد خود را منجی ملت میداند، خاطر نشان کرد: هاشمی نیز بر این باور است که اگر وارد عرصه شود، مشکلات را حل خواهد کرد.
رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ ایران با بیان اینکه احمدینژاد از اصولگرایی فاصله گرفته است، یادآور شد: او در دولت دهم از اصول اولیه خود فاصله گرفت و دیگر خود را اصولگرا نمیداند. در شرایط فعلی احمدینژاد خود را مبنای سنجش کارها میداند و خود را به جای اصول میپندارد و حراج ماشین و لباس او از این گونه اقدامات است.
سلیمی نمین با اشاره به اینکه احمدینژاد رقیب خود را هاشمی رفسنجانی معرفی میکند، گفت: این موضوع به آن دلیل است که اگر رقابت با هاشمی صورت گیرد، هر کدام از آن دو پیروز شود موجب تضعیف اصولگرایی خواهد بود.
وی با بیان اینکه احمدینژاد پس از رد صلاحیت مشایی نیز ممکن است در انتخابات نقش آفرینی کند، یادآور شد: او ممکن است برای تخریب کاندیدایی از او حمایت کند و یا اسنادی را منتشر کند تا چهره برخی از کاندیداها تخریب شود. هاشمی رفسنجانی نیز میتواند با حمایت از کاندیداها، نحوه انتخابات را به نفع خود تغییر دهد.
رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ ایران با بیان اینکه لازم است در نظامها چرخش قدرت صورت پذیرد، افزود: برای اینکه نظامی بتواند با بدعتها مقابله کند نباید چرخش قدرت صورت گیرد، یعنی قدرت از نیروهای اولیه انقلاب به دست نسلهای بعدی سپرده شود.
سلیمی نمین یکی از نقاط قوت انتخابات فعلی را تشخیص بر اساس نقاط قوت و ضعف کاندیداها دانست و گفت: مردم باید همواره مراقب نقاط قوت و ضعف نماینده مورد نظر خود باشند که در شرایط فعلی نامزدها از همه جریانها وجود دارد و وجود سلایق مختلف مشارکت مدنظر رهبر انقلاب را افزایش میدهد.
وی با اشاره به اینکه حماسه همراه با حضور آگاهانه مردم صورت میگیرد، بیان داشت: حماسه تنها با حضور حداکثری شکل نخواهد گرفت، بلکه وقتی تحقق میپذیرد که مردم با حضور همراه با آگاهی خود، نقشآفرینی کنند.