آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۵۴۲
معاون وزیر بهداشت:

سرمایه گذاری در بخش مدیریت بحران افزایش یابد

معاون وزیر بهداشت گفت: یکی از سخت‌ترین مدیریت‌ها در کشور مدیریت بحران است و ما باید سرمایه‌گذاری در این بخش را بیشتر کنیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسن قدمی امروز در مراسم افتتاح بیمارستان صحرایی قطب شمال شرق کشور که در محوطه این بیمارستان برگزار شد، بیان داشت: یکی از سخت‌ترین مدیریت‌ها در کشور مدیریت بحران است و ما باید سرمایه گذاری در این بخش را بیشتر کنیم.

 

اختصاص 120 میلیارد تومان از بودجه دولت برای ساخت بیمارستان‌های صحرایی در کشور

 

وی افزود: در سال گذشته رئیس جمهور برای پیشبرد اهداف در زمینه مدیریت بحران و رفع مشکلات بحران مبلغ 120میلیارد تومان اختصاص داده است که این مهم عزم ما را برای انجام وظیفه نسبت به حل بحران‌های طبیعی و انسانی راسخ‌تر می‌کند، تلاش ما در این است که چنین تجهیزاتی را در همه جای کشور داشته باشیم.


رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره با تقسیم بندی کشور به 9 قطب بحران‌زا بیان داشت: ما کشور را به 9 قطب امدادی تقسیم کردیم که یکی از این قطب‌ها در شمال شرق کشور در خراسان رضوی است.


قدمی در خصوص تجهیزات به کار رفته در این بیمارستان امدادی گفت: این بیمارستان تمام خصوصیات یک بیمارستان سازه‌ای را دارد و می‌تواند پاسخ‌گوی نیاز‌های مردم در زمان لازم باشد.

 

وی بیان داشت: ما در قسمت حوادث 14کار گروه داریم که سه کار‌گروه بهداشت و درمان زیر نظر وزارت بهداشت و درمان و امداد و نجات به مسئولیت جمعیت هلال احمر است.


رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: مدیریت بحران از آن جمله قسمت‌هایی است که علی‌رغم تمام پیش‌بینی‌ها دچار مسائلی می‌شود که غیر منتظره است، ما در زلزله اخیر آذربایجان با وجود تمام پیش‌بینی‌ها با مشکل بزرگی روبه رو شدیم که برای ما غیر منتظره بود و آن تخریب هر دو بیمارستان این شهر با وجود تازه ساز بودن آنها بود، که این مهم اهمیت داشتن چنین بیمارستان‌هایی را برای ما روشن کرد.


قدمی داشتن یک گروه سریع و ماهر نصاب در هر بیمارستان صحرایی را از مهمترین نیاز‌های اولیه دانست و گفت: یکی از بهترین شرایطی که می‌تواند وجود داشته باشد بودن یک گروه نصاب قوی در هنگام نیاز در منطقه بحران‌زده است، ما درخواست داده‌ایم که حتما دو گروه نصاب در این بیمارستان‌ها برای خدمت رسانی در مواقع ضروری وجود داشته باشد تا در صورت نبود یک گروه، گروه دوم کار را پیش ببرد.


وی در پایان از تمام مسئولان بیمارستان‌های صحرایی خواست در نگهداری صحیح از تجهیزات به کار رفته در این مراکز جدی باشند و گفت: نباید از تجهیزات ناقص در این بیمارستان‌ها نگهداری شود؛ زیرا در زمان نیاز نمی‌توان از آنها استفاده کرد، در صورت داشتن نقص در تجهیزات بیمارستانی ابتدا آن‌را رفع کنید و سپس به جمع آوری این امکانات بپردازید، این برای یک بیمارستان صحرایی دارای اولویت بسیاری است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار