عباس نظری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، در خصوص اولین مناظره نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مناظره بحث و واکاوی نظرات طرفین است این شیوه برگزاری بیشتر شبیه آزمون کتبی بود که نامزدها به دلیل محدودیت زمان فقط می خواستند نظرات خود را به صورت تیتروار بیان کنند.
وی افزود: این نوع بیان نمی تواند فضایی را ایجاد کندکه نامزدها نظرات یکدیگر را نقد کنند؛ چراکه بیان مبهم است و کلی گویی می شود و در کلیات شاید تضادی وجود ندارد و در جزئیات انتقاد و مناظره رخ می دهد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی گرگان بیان کرد: این نوع مناظره زیاد کارگشا نیست با توجه به اینکه 50 درصد مردم هنوز تصمیم قطعی نگرفته اند و منتظر مناظره هستند.
نظری تصریح کرد: این نوع سبک مناظره بیشتر شبیه یک مسابقه تلویزیونی بود.
لیلا هاشمی، دانشجوی دانشگاه پیام نور کردکوی این نوع سبک مناظره را بسیار ضعیف و بی کیفیت دانست و گفت: این نوع سبک مناظره بیشتر شبیه یک مسابقه تلویزیونی بود؛ چراکه نامزدها وقت و زمان کافی برای ارائه نظرات و برنامه های خود نداشتند.
وی تصریح کرد: این نوع مناظره نشان می داد کدامیک توانمندتر در استفاده از وقت هستند و توانمندی آنان در ارائه برنامه ها را نشان نمی داد.
هاشمی گفت: احساس می شود چهار ساعت هم از وقت مردم و هم از وقت رسانه و کاندیداها اسراف شد، مناظره ها باید طوری برگزار شود که طرفین بتوانند نظرات خود را در موضوعات مختلف به صورت جامع ارائه دهند و هریک بتوانند نظرات همدیگر را نقد کنند.
نامزدها در مناظره خیلی محتاط عمل کردند
سمیه اصلانی، دانشجوی دیگر نیز اعتقاد داشت که مناظره در محیطی آرام و صمیمی انجام شد؛ اما کاندیداها خیلی محتاط عمل کردند.
وی گفت: در این مناظره به نظر می رسید که نامزدها هوای یکدیگر را دارند، سوال های مناظره واقعأ هوشمندانه طرح شده بود؛ اما کاندیداها خوب نتوانستند جواب دهند و اکثرأ برنامه ای نداشتند و مردم متوجه شدند که چه کسی اصلح است.