کد خبر:۲۴۶۳۸۹
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان:

دانشگاه‌ها نقش مهمی در تبیین شخصیت شهدای هفتم تیر دارند

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت های دانشگاهی در تبیین شخصیت شهدای هفتم تیر گفت: دانشگاه ها با همکاری بسیج دانشجویی و بسیج اساتید، در برگزاری همایش شهدای هفتم تیر گام بردارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام مجتبی اشجری پیش ازظهر امروز در نشست ستاد بزرگداشت شهدای هفتم تیر که در دفتر معاون سیاسی- امنیتی استانداری گیلان برگزار شد، با اشاره به حوادث هفتم تیر و رویدادهای پس از انقلاب اسلامی بیان داشت: ترور افراد نخبه نشان دهنده ضعف و عقب‌نشینی در برابر قدرت نظام است.


وی هفتم تیر را سالگرد شهادت آیت الله بهشتی، سیدالشهدای انقلاب اسلامی و 72 تن از یارن وفادارش بیان کرد و افزود: بهشتی در ذهن و ضمیر امام (ره) به منزله یک ملت بود و به تعبیر ایشان شهادت بهشتی در برابر مظلومیت وی ناچیز بود.


مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت های دانشگاهی در تبیین شخصیت شهدای هفتم استان گفت: دانشگاه گیلان با همکاری بسیج دانشجویی و بسیج اساتید در برگزاری همایش شهدای هفتم تیر گام بردارد.


اشجری با تاکید بر نقش بی بدلیل دانشگاه ها در معرفی شهدای هفتم تیر تصریح کرد: برگزاری میزگردهای علمی و نشست های تخصصی یکی از راهکارهای معرفی شهدای هفت تیر است.


وی با اشاره به عقب ماندگی های استان در معرفی شهدای هفتم تیر گفت: مقام معظم رهبری در بیش از پنج سخنرانی شان به شهید عضدی اشاره فرموند؛ اما متاسفانه در استان آنگونه که باید پرداخته نشده است.


مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان تعداد شهدای گیلانی در حادثه هفتم تیر را چهار شهید بیان کرد و افزود: شهیدان حسن عضدی، سیف الله عبدالکریمی، محمد صادق اسلامی گیلانی و جواد سرافراز از شهدای هفتم تیر استان هستند.


لازم به ذکر است: مراسم استانی بزرگداشت شهدای هفتم تیر پنج شنبه ششم تیر امسال با سخنرانی آیت الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در حسینیه حضرت ابالفضل العباس (ع)شهدای گمنام رشت برگزار می شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار