کد خبر:۲۴۹۳۵۵
مسئول بسیج دانشجویی نکا خبر داد:
دیدار گروههای جهادی با خانواده ۱۶ شهید منطقه هزار جریب نکاء
مسئول بسیج دانشجویی نکا گفت: گروههای جهادی با خانواده ۱۶ شهید منطقه هزار جریب نکاء دیدار کردند.

پور قربان در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، گفت: اصلیترین هدف بسیج سازندگی در برگزاری اردوهای جهادی، احیای ارزشهای جهادی، فرهنگی و ایجاد شور و نشاط در جوانان، از طریق انجام کارهای عامالمنفعه است.
وی ادامه داد: کار جهادی، کار سختی است که دانشجویان جهادگر انجام میدهند و کاری است که همراه با مشکلات و سختیهایی است.
پور قربان به سختیهای این اردوها اشاره کرد و افزود: شاید یکی از اهداف برگزاری این اردوها هم همین باشد که دانشجویان با مشکلات و سختیهای آشنا شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه محور اردوهای جهادی فعالیت های فرهنگی است، تصریح کرد: درست است که دانشجویان جهادی اقدام به کارهای عمرانی در اردوهای جهادی میکنند اما هدف و شاکله کار عمرانی دانشجویان هم یک کار فرهنگی است؛ دانشجویان در روستاها کار فرهنگی می کنند زیرا این اردوها بزرگترین و تاثیرگذارترین عملیات فرهنگی هستند.
پور قربان افزود: با توجه به این موضوع سفیران کار و تلاش جهادی نکاء روزگذشته با 16 خانواده معظم شهید منطقه هزارجریب نکاء در روستاهای زیارت کلا،سوته خیل،ابچین بصورت مشترک دیدار کردند.
وی خانواده های معظم شهداء را چشم و چراغ جامعه اسلامی دانست و اظهار داشت: همه ما مدیون شهداء و خانواده های شهداء هستیم و باید با ادامه دادن راه و مسیر شهداء، دل خانواده های آنها را شاد کنیم و کاری نکنیم که خانواده های شهداء احساس درد و ناراحتی کنند.
پورقربان بابیان جمله ای از مقام معظم رهبری در رابطه با سرکشی از خانواده معزز شهداء و جانبازان و ایثارگران، بر اهمیت و ضرورت هرچه بیشتر ارتباط مستمر و همیشگی دانشجویان و جهادگران با خانواده این عزیزان و ادامه راه شهداء تاکید کرد.
وی از دانشجویان خواست با عمل به وصیت نامه شهداء و خواسته ها و دغدغه های آنها این عزیزان را سرلوحه زندگی و آینده خویش قرار دهند و یاد و خاطره شهدا را با ادامه دادن راه آنها زنده بدارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.