کد خبر:۲۴۹۹۳۲
رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس:

بیشترین میزان قبولی در آزمون وکالت امسال از فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام‌نور بوده است

رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس با اشاره به پتانسیل‌های موجود در این دانشگاه گفت: بیشترین میزان قبولی در آزمون وکالت امسال از فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام‌نور بوده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سعید مظلومیان امروز در نشست کمیسیون قضایی، لوایح و موافقت‌نامه ها مربوط به شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی استان فارس که با حضور نجیبی، معاون قضایی دادگستری استان و مشاوران حقوقی دستگاه‌های اجرایی استان در دانشگاه پیام نور برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست در دانشگاه پیام نور به بیان بخش‌هایی از رسالت دانشگاه و موفقیت‌های استان اشاره و بیان داشت: دانشگاه پیام نور استان فارس در همه زمینه ها در سطح کشور از دانشگاه های برتر است.

 

وی افزود: شیوه متفاوت آموزشی دانشگاه پیام نور که به جای استاد محوری، دانشجو محور است، موجب شده تا فرد با اتکا به تلاش خود منابع استاندارد را مطالعه و پس از شرکت در آزمون های متمرکز، از سطح علمی بالایی برخوردار شود؛ به نحوی که بخش عظیمی از پذیرفته شدگان در مقاطع بالاتر و آزمون های استخدامی را فارغ التحصیلان پیام نور تشکیل می دهند.

 

رئیس دانشگاه پیام نور فارس گفت: بیشترین میزان قبولی در آزمون وکالت امسال نیز از فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام‌نور بوده است.

 

مظلومیان در ادامه به بیان پتانسیل‌های موجود در دانشگاه پیام نور فارس اشاره و بیان داشت: توسعه تحصیلات تکمیلی در یک‌سال گذشته در دانشگاه پیام نور فارس رشد 100 درصدی داشته است.

 

وی افزود: در سال جاری، افزایش کیفیت، تحول در برنامه ها، نظارت دقیق بر فعالیت‌ها و الکترونیکی کردن خدمات را به عنوان اولویت در دستور کار قرار داده ایم.

 

رئیس دانشگاه پیام نور فارس در بخش دیگری از سخنان خود به برخی مشکلات و موانع حقوقی در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور فارس اشاره کرد و خواستار حل مشکلات معارضین زمین در خیابان دانشگاه پیام نور در شهرک گلستان و مشکلات زمین دانشگاه پیام نور صفاشهر شد.

 

مظلومیان تصریح کرد: بهتر است قضات در امر رسیدگی به شکایات از دستگاه های اجرایی خصوصا دانشگاه ها، به شأن و جایگاه دستگاه‌های دولتی خصوصا دانشگاه‌ها توجه بیشتری کنند و تا جایی که امکان دارد زمینه حل مسالمت آمیز پرونده ها را فراهم سازند.

 

وی خواستار همکاری شهرداری ها در امر توسعه دانشگاه ها شد و در این خصوص گفت: با قوانین موجود شهرداری ها، دستگاه‌های اجرایی به دلیل هزینه بالای عوارض و پروانه ساخت، دیگر نمی‌توانند هیچ پروژه ای را اجرا کنند؛ چرا که بخش اعظمی از اعتبارات اختصاص یافته برای احداث پروژه را باید به عنوان هزینه صدور پروانه ساخت و عوارض به شهرداری بپردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار