آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۱۱۶
حسن عباسی:

معماری وحشی نتیجه عکس بر اقدامات فرهنگی دارد/ بیشترین تاثیر این نوع معماری خاموش است

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز بر ضرورت توجه به نظام‌سازی تاکید کرد و گفت: معماری وحشی که در شهرها رو به افزایش است، بر روی اقدامات فرهنگی نتیجه معکوس دارد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسن عباسی در جلسه با محمد فرخ‌زاده، معاون فرهنگی شهرداری شیراز با بیان اینکه اهمیت شهرداری و حوزه فرهنگی به این دلیل که خودشان مولد فرهنگ هستند، بر ضرورت توجه به نظام سازی تاکید و بیان داشت: معماری وحشی که در شهرها رو به افزایش است، بر روی اقدامات فرهنگی نتیجه معکوس دارد.

 

وی با اشاره به اینکه این نوع معماری مناسب حال و هوای جامعه ما نیست، خاطرنشان کرد: یکی از پایه های کار فرهنگی این است که مصادیق معماری وحشی و تکنو معماری ها و سبک های مدرنیسم را بشناسیم و با نظارت بر نحوه ساخت و ساز و توجیه مجموعه های شهرسازی اجازه ندهیم شهر و ماهیت انسانی و قانونی و اخلاقی آن به دست فراموشی سپرده شود.

 

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز با بیان اینکه معماری وحشی، مردم را عصبی می کند و آرامش زندگی شهری را به هم می زند، افزود: بیشترین تاثیر این نوع معماری خاموش است و به روابط و مناسبات اجتماعی و انسانی و شخصیت فرهنگی ما بر اساس طراحی طراحان غربی و معماری بی هویت با روح استکباری و استعماری و به ویژه منطبق با جنبه مصرف گرایی شکل می دهد.

 

عباسی نظام سازی، پرداختن به الگوهای سبک زندگی و شکل دهی به مناسبت‌های شهری را از اولویت های کشور در 20 سال آینده ذکر کرد و گفت: فعالیت فرهنگی و اجتماعی از نظام سازی شروع می شود و به سبک زندگی ختم می شود.

 

وی با اشاره به عدم وجود مرکز مطالعات استراتژیک در شهرستان‌ها و استان‌ها،خاطرنشان کرد: ما یک سوم اروپا خاک داریم و برخی از استانهای ما اندازه برخی کشورهای اروپایی هستند، اما استان‌های ما کاملا وابسته به مرکز هستند که این روش در اداره کشور به عنوان یک نقص است و خود استانها باید به بلوغ پژوهش، برنامه ریزی و توجه به آینده برسند.

 

در پروژه های سومین حرم اهل بیت (ع) که در شیراز در دست اجرا است، معماری منطبق با الگوی اسلامی ایرانی لحاظ شده است

 

محمد فرخ‌زاده، معاون فرهنگی و اموراجتماعی شهرداری شیراز نیز در این جلسه بیان کرد: در پروژه های سومین حرم اهل بیت (ع) که در شیراز در دست اجرا است، معماری منطبق با الگوی اسلامی ایرانی لحاظ شده است.

 

وی از پیگیری پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی برای پروژه های عمرانی کلان شهر شیراز خبرداد و گفت: در گذشته به این موضوع توجه خاصی نشده اس ولی در سال جاری با درخواست حوزه حوزه فرهنگی اجتماعی قرار است حوزه معاونت برنامه ریزی برای تهیه شرح خدمات و تدوین پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی پروژه ها اقدام کند.

 

معاون فرهنگی و اموراجتماعی شهرداری شیراز با اشاره به راه اندازی مرکز آینده پژوهی در حوزه متبوعش، خاطرنشان کرد: به محض فرمایش مقام معظم رهبری، اقدامات خود را بر محور شاخص های سبک زندگی آغاز کردیم.

 

فرخ زاده همچنین به راه اندازی نظام پیشنهادات شهروندی در این حوزه خبر داد و گفت: با راه اندازی این نظام، پیشنهادات از لایه‌های مختلف جمع آوری و پس از تحلیل بهترین آنها اجرا و از طرح فرهنگی سال تقدیر می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار