آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۵۰۰
حسن عباسی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

افشاگری‌های‌ «اسنودن» را سال‌ها قبل در تلویزیون گفته‌ام/ NSA مالک واقعی اینترنت

رئیس مرکز بررسی دکترینال امنیت بدون مرز جنجال افشاگری اسنودن از جاسوسی آمریکا را مشکوک دانست.

حسن عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه چهارمین دوره طرح ولایت خراسان رضوی که در قم در حال برگزاری است، در تحلیل افشاگری‌های «اسنودن» در رابطه با جاسوسی آمریکا از مردم جهان بیان داشت: موضوع اسنودن را باید موضوع سازمان NSA بدانید؛ مردم ایران نام FBI و CIA را زیاد شنیده اند؛ اما NSA یا سازمان امنیت ایالات متحده آمریکا یک سازمان مخوف اطلاعاتی است.

 

وی NSA را در میان 16 سازمان اطلاعاتی آمریکا، جزو ناشناخته‌ترین سازمان‌ها دانست و افزود: آمریکایی‌ها یک وزارت خانه به نام AT&T یعنی وزارت پست و تلفن دارند که به عنوان یک وزارت غیر نظامی زیر نظر دولت آمریکاست.

 

رئیس مرکز بررسی دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به وزارت دفاع آمریکا و آژانس امنیت ملی که زیر نظر این وزارت خانه است، تصریح کرد: این وزارت‌خانه مثل وزارت AT&T کار مخابرات را می‌کند؛ اما آنچه بسیاری از نخبگان دانشگاهی و مسئولان کشور نمی دانند این است که این NSA در واقع صاحب و مالک اینترنت است.

 

عباسی ادامه داد: این سازمان مخوف در طول 50 سال گذشته یک نظام یک پارچه مخابراتی در جهان ایجاد کرده است که اطلاعات را باز تولید می‌کند.

 

وی جنجال افشاگری اسنودن از جاسوسی آمریکا را مشکوک دانست و گفت: آنچه اسنودن افشاکرده است مبنی بر اینکه مثلا ماکروسافت با NSA ارتباط دارد و جاسوسی مردم جهان را می‌کند، حرفی است که من سال ها قبل در برنامه تلویزیونی و با سند و مدرک گفته ام.

 

NSA چگونگی ساخت ویندوز XP را به ماکروسافت یاد داده است

 

این کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به 300 مجلد و سندی که در این باره در مرکز بررسی دکترینال امنیت بدون مرز منتشر کرده است، خاطرنشان کرد: این سند‌ها نشان می‌دهد NSA به بیل گیتس، رئیس سابق ماکروسافت می‌گوید که چگونه ویندوز XP و سون را طراحی کند تا آن ها به وسیله آن بتوانند جاسوسی کنند.

 

عباسی ادامه داد: با کمال تاسف کارشناسان و مسئولان IT در کشورمان تصور می‌کنند همان طور که وزارت AT&T یک سازمان غیرنظامی است، اینترنت هم یک پدیده غیر نظامی است.

 

وی با اشاره به جنجال بین روسیه و آمریکا و جنگ سرد جاسوسی شان بر سر اسنودن و اتفاقاتی که برای اوومورالس در بازگشت به کشور رخ داد، گفت: این جنجال کاملا مشکوک است، مگر اسنودن چه چیز جدیدی را در مورد NSA مطرح کرده است؛

 

نمی توان پذیرفت سازمان‌های امنیتی اروپا بی خبر بوده اند.

 

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه نمی توان پذیرفت سازمان های امنیتی اروپا از جاسوسی NSA خبر نداشتند، بیان داشت: ما در مرکز بررسی دکترینال امنیت بدون مرز ریز جزئیات فنی NSA  را در بیش از 100 برنامه دانشگاهی تشریح کردیم و گفته ایم که متوسط روزی سه میلیارد پیام توسط 9 هکتار سوپر کامپیوتر ذخیره می‌شود.

 

عباسی با اشاره به سازوکار فعالیت NSA تصریح کرد: بعید است سازمان های اطلاعاتی جهان از جاسوسی NSA بی خبر باشند، باید انگیزه خوانی کرد که چرا امروز چنین جنجالی سر اسنودن دارند.

 

وی ادامه داد: بالاخره هرکس وقتی وارد فضای سایبر می‌شود، ردیابی خواهد شد و کسانی که از نظر فنی با حوزه IT آشنا هستند، می دانند که تمام اطلاعات کاربران در چیپ های ساخته شده در کامپیوتر، سیستم عامل ویندوز و موتور جستجوی گوگل موجود است.

 

رئیس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز تاکید کرد: امکان ندارد کسی با حداقل اطلاعات فنی، تصورش درباره‌ فضای سایبر یک فضای امن باشد.

 

سریال هایی که خود آمریکایی ها درباره NSA  ساخته اند

 

عباسی با طرح مجدد این سوال که چرا سرویس های اطلاعاتی اروپا خود را به تغافل می‌زنند، به سریال های مختلفی که درباره NSA ساخته شده اشاره و تصریح کرد: خود آمریکایی ها سریال PERSEONAL INTEREST را ساختند تا بگویند NSA چگونه از مردم خودش جاسوسی می کند، یا اینکه در سریال 24 این سازمان کودتا می‌کند و رئیس جمهور آمریکا را کنار می‌زند؛ با این همه باز هم می‌خواهند خود را به تغافل بزنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ايراني
-
۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹
بيش از 10 سال پيش بود که ايشون براي اولين بار اسم آژانس امنيت ملي را آوردند.
خاطرم هست که تأکيد بسياري قبل از انتخابات 88 بر مسئله ناامني فضاي سايبر داشتند و بسيار هشدار مي دادند که ان اس اي براي انتخابات ايران برنامه سايبري دارد. حتي در همايشي که با وبلاگ نويسان اصولگرا قبل از انتخابات 88 داشتند صريحاً به اين موضوع اشاره کردند که ويندوز شما وسيله جاسوسي از شماست.
اما متاسفانه از سوي مقامات مربوطه جدي تلقي نشد و هزينه سنگيني پس از انتخابات از طريق سايبر براي نظام ايجاد شد.
ضمناً سريالي که اشاره شده بهش اسمش Person Of Interest هست. لطفاً اصلاح فرماييد.
بسيار از خبرهاي شفاف و بروز شما متشکرم
8
0
اميررضا
-
۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷
آمريكا بايد بجاي درخواست برگرداندن استودن از روسيه بايد دكتر عباسي را جلب كنه هر چند پشت پرده هر چيزي و كاري كه آمريكاييها ميكنند يه مورد ديگه هست از كجا معلوم اين افشاگري ها هم كار خودشون نباشه ؟ پناهنده شدن به كشور روسيه هم بي دليل نيست
5
0
ناشناس
-
۲۷ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۱
اسم سريال Person of Interest هستش. لطفا تصحيح بفرمائيد.
1
1
مهدي
-
۲۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
با توجه به اين که تکنولوژي از آن غربي هاست و آمريکا هم عملا از آن جاسوسي مي‌کند؛
خوب راه حل چيه؟
ديگه از ويندوز اکس پي و بقيه تکنولوژي ها استفاده نکنيم؟
0
0
دانشچو
-
۲۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴
فعلا که آقاي پوتين آقاي اسنودن را ديپورت کرده و گفته زودي از روسيه خارج شو!!!!
1
2
پربازدیدترین آخرین اخبار