کد خبر:۲۵۳۱۹۳
همزمان با میلاد امام حسن (ع)؛
مراسم انس با قرآن در دانشگاه آزاد ساری برگزار شد
همزمان با نیمه ماه رمضان و سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد ساری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان و سالروز ولادت با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) محفل انس با قرآن کریم با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه ، جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در مسجد حضرت ولیعصر (عج) مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.
در این محفل معنوی و نورانی که به همت دفتر فرهنگ اسلامی، روابط عمومی و کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد، آهنگران و قاسمی دو تن از قاریان برجسته استان به تلاوت آیات قرآن کریم پرداختند.
قرائت شعر ویژه میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) و اجرای مولودی خوانی توسط تقوی از مداحان اهل بیت (ع) از دیگر برنامه های این مراسم معنوی بود .
نیاز آذری، رئیس دانشگاه آزاد ساری نیز در حاشیه این مراسم برگزاری این گونه مراسمات را در دانشگاه ها لازم و ضروری دانست و عنوان کرد: دانشگاه به عنوان الگو و مکمل تربیتی جوانان باید این چنین برنامهها را در راستای تلفیق هر چه بیشتر فرهنگ با دین و آموزه های دینی انجام دهد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه قرآن، مردم را به استوارترین راه هدایت میکند و کتابی است که باطل رحمت و بشارت در آن مطلقاً راهی ندارد، افزود: قرآن جداکننده بین حق و باطل است. رحمت و بشارت برای مسلمانان و مؤمنان، روشنگر و فریاد رس است.
نیاز آذری ادامه داد: در قرآن حقایق و امثال آن به صورتهای گوناگون بیان شده تا مردم متذکر و بیدار شوند
رئیس دانشگاه آزاد ساری تصریح کرد: رسول خدا (ص) و اهل بیت(ع) او به قرآن بسیار اهمیت میداد و در تعلیم و به کار بستن آن سعی خاصی مبذول میفرمود از جمله اینکه فرزندانتان را بر سه چیز پرورش دهید، دوستی پیغمبرتان، دوستی اهل بیت (ع) او و تلاوت قرآن .
وی در پایان یادآور شد: ایمان به خدا تکیهگاه بزرگی برای انسانهاست که مایه استقامت و پایمردی میشود و نور امید و تلاش و شکوفایی را در دلها زنده نگه میدارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.