ارسال 279 اثر به جشنواره مدیحه سرایی و چاوشی خوانی رضوی
مسئول دبیرخانه جشنواره ملی مدیحه سرایی و چاوشی خوانی رضوی گفت: دوره هشتم این جشنواره با استقبال گروههای مختلف تواشیح، مبتهلین، مداحان، چاوشی خوانان، محققان و پژوهشگران در سراسر کشور همراه بوده و با توجه به درخواست های مکرر شرکت کنندگان و متقاضیان، مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره در دو نوبت تمدید شده است.
سعید نوریان با بیان اینکه در مجموع، 581 نفر با 279 اثر در بخشهای مختلف در این جشنواره شرکت کرده اند، افزود: گزینش آثار برتر برای حضور در مرحله پایانی آغاز شده است و در نهایت 10 تا 12 گروه تواشیح، ابتهال و چاووشی خوانی و 25 مداح در مرحله نهایی با هم به رقابت خواهند پرداخت.
وی با اشاره به استقبال شایسته محققان و پژوهشگران حوزه فرهنگ منور رضوی از بخش مقالات پژوهشی این دوره از جشنواره نیز گفت: 38 مقاله پژوهشی توسط اساتید برجسته حوزه و دانشگاه و محققان از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شده است که در نهایت از صاحبان پنج اثر برتر در آیین اختتامیه جشنواره تجلیل به عمل خواهد آمد.
ارسال177اثربه جشنواره فیلم رضوی
بهرام عبدالحسینی بیان کرد: از این تعداد آثار،81 اثر داستانی کوتاه، 88 مستند کوتاه و8 مستند بلند می باشد که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی با اشاره به ظرفیت فیلم سازی در یزد و همچنین توانمندی هنرمندان یزدی، ادامه داد: از این تعداد 25اثر از هنرمندان یزدی در این جشنواره حضور دارد.
جشنواره ملی فیلم رضوی که از سری برنامه های یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) است، 18الی 21شهریور ماه سال جاری در استان یزد برگزارمیشود.
ناظران برنامه های کودک و نوجوان جشنواره بین المللی امام رضا(ع) منصوب شدند
رئیس کارگروه کودک و نوجوان جشنواره امام رضا(ع)، درحکمی ناظران تخصصی برنامه های کودک و نوجوان یازدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) را منصوب کرد.
در راستای کیفی سازی جشنواره امام رضا(ع) ناظران بر جشنواره های کودک و نوجوان این رویداد؛ متشکل ازجشنواره های خاطرات زیارت در قم، نشریه نگاری رضوی در آذربایجان شرقی، نمادها و نشانه های رضوی در آذربایجان غربی، سرود رضوی در یزد، یک تصویر از یک حدیث رضوی در کردستان، قصه گویی رضوی در اصفهان، پویا نمایی کودک و نوجوان رضوی در فارس، کتابخوانی رضوی(الکترونیکی) و عکس جاده ولایت در خوزستان، کتاب سازی رضوی در سیستان و بلوچستان، داستان نویسی رضوی در کرمانشاه، شعر کودک و نوجوان در کرمان، مشاعره رضوی در مازندران، نمایشنامه خوانی رضوی در همدان، پژوهشهای رضوی در تهران و پرده خوانی رضوی در خراسان رضوی، نظارت می کنند.
خانمها؛ اعظم بزرگی، ویدا ملکی، پروانه انصار، معصومه باقری، نرگس جعفری، صدیقه اسماعیل لو، عصمت اسلامی، طاهره شهابی، آتسا شاملو، لادن تفضلی، زهرا اطهری که از سوی دکترسید صادق رضایی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس کارگروه کودک ونوجوان یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به عنوان ناظرتعین شده اند، بر جشنواره های کودک و نوجوان نظارت خواهند داشت.
برنامه های هفته فرهنگ رضوی کرمانشاه اعلام شد
حجت الاسلام آفتابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، هدف از برگزاری هفته فرهنگ رضوی را ترویج فضایل اهل بیت (ع) و به ویژه سیر امام رضا (ع) ذکر کرد و با تاکید بر ترویج فرهنگ و الگوی صحیح زندگی اسلامی گفت: برگزاری هفته فرهنگ رضوی در راستای ترویج سبک زندگی رضوی است.
وی به فعالیتهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در برگزاری هفته رضوی این استان اشاره کرد و گفت: برنامه های متنوعی برای هفته فرهنگ رضوی در استان در نظر گرفته شده است که برگزاری همایشهای شعر کردی رضوی در گیلانغرب ، عصر شعر رضوی در قصرشیرین و هرسین، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در کرمانشاه و شب های شعر رضوی در کرمانشاه از جمله این برنامه هاست.
لازم به ذکر است اولین هفته فرهنگ رضوی استان کرمانشاه از 31 مرداد تا 7 شهریور ماه در سطح استان برگزار میشود.