به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت الاسلام امامی روز گذشته در کارگاه آموزشی طرح ضیافت اندیشه اساتید با موضوع «اسلام ستیزی در رسانه های غربی» در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد ارومیه به نقد و بررسی سینمای غرب و علت اینکه چرا در 20 سال اخیر این سینما ها به طور تصاعدی به ساخت فیلم هایی با مضمون های آخر الزمان روی آورده اند پرداخت و گفت: لازم است به این نکته مهم نیز دقت شود که در این راستا به ازای هر دقیقه فیلمی که در این سینما ها ساخته می شود مبلغی بیش از یک میلیون دلار هزینه می شود که این اقدام نشان از هراسی است که غربی ها از اسلام دارند.
وی افزود: موجودات و افرادی که در این فیلم ها نقش منجی را به خود می گیرند عبارتند از موجودات فضایی و اهریمنی با نژاد آمریکایی که برای نجات دنیا آمده اند و در افکار آنها منجی لازم نیست مقدس و خدایی باشد بلکه هر کسی می تواند این نقش را ایفا کند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر در سال یک هزار فیلم در آمریکا ساخته شود 70 یا 80 درصد آنها را فیلم های آخر الزمانی تشکیل می دهند.
امامی در ادامه با اشاره به بازیهای رایانهای که امروزه در کشور به طور گسترده ای رواج یافته گفت: بازی های یارانه ای به عنوان یکی از رسانههای فرامدرن در عصر حاضر تلقی می شوند که میتوانند بر روی افراد جامعه تأثیر بسزایی بگذارند؛ چراکه این رسانهی مدرن دارای ویژگی تعاملی است و با استفاده از فضا در ساخت روایت، به فرد کمک میکند تا با آن همزاد پنداری کند و از آن تأثیر بپذیرد.
وی استفاده از فیلم های هالیودی را معضل اصلی خوابگاه های دانشجویی عنوان کرد و گفت: در بعضی از خوابگاه ها مشاهده می شود دانشجویان با تهیه یا دانلود این فیلم ها در محیط های خوابگاهی در پی سرگرمی در اوقات فراغتشان هستند.
استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: در هر اثر هنری این اعتقاد وجود دارد که پیامدی که هنر ایجاد می کند بسیار ماندگارتر و طولانی تر است و در این راستا مخفیانه بودن، تاثیر طولانی و عمیق و وسیع تر بودن گستره نتایج از اهمیت های آسیب های رسانه بشمار می رود.
امامی تصریح کرد: در برابر بمب رسانه ای غرب باید پناه گاه های معرفتی ایجاد کرد تا آسیب های آن چندان مشهود نباشد.