آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۰۲۸
آیت الله سید احمد خاتمی:

باز دارندگی دکترین نظامی ما است / اسرائیل می‌ترسد در صورت حمله به ایران تل‌آویو و حیفا با خاک یکسان شوند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در دنیای گرگ‌ها که بلعیدن کارشان است، اقتدار نظامی یک نقطه قوت محسوب می‌شود؛ البته باید به این مسئله توجه کنیم که دکترین دفاعی ما بر مبنای تجاوز نیست؛ بلکه بر مبنای بازدارندگی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله سید احمد خاتمی دقایقی پیش در جمع کارکنان ارتش در مشهد با اشاره به سه عنصر بصیرت، صبر و شناخت مواضع درست و برحق بیان داشت: بصیرت، عمده‌اش شناخت شرایط، توطئه‌ها و راه مقابله با توطئه‌ها و وضعیتی است که انسان در‌ آن زندگی می‌کند.
 
وی افزود: به نظر می‌رسد که نیروهای مسلح ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی بیش از دیگران به این بصیرت نیاز دارند که ببینند کجا هستند و از چه کشوری دفاع می‌کنند.
 
امام جمعه تهران تصریح کرد: ‌واقعیتش این است که امروز ایران اسلامی ام‌القرای جهان اسلام است و با وجود گذشت 34 سال از انقلاب به رغم همه هجمه‌ها و توطئه‌های دشمنان با عزت و سربلند بر جایش ایستاده است.
 
خاتمی با اشاره به توطئه‌های دشمنان در 34 سال گذشته خاطرنشان کرد: دشمنان در ابتدای امر سعی کردند با تحریک ملیت‌ها و اقوام مختلف در کردستان، ترکمن‌صحرا، خوزستان و آذربایجان مردم را به جان نظام بیندازند که ناکام ماندند.
 
وی افزود: پس از آن دشمنان، منافقان خونخوار را به جان مردم ایران انداختند و آمریکا و اروپا در حالی که حزب‌الله را که برای آزادسازی کشورش می‌جنگید، تروریسم می‌خوانند و این در حالی است که از منافقان کوردلی که 17 هزار انسان بی‌گناه را ترور کرده، حمایت می‌کنند.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جریان روی کار آمدن بنی‌صدر گفت: کار بعدی دشمنان وارد کردن نفوذی‌ها به مدیریت نظام بود و آنها سعی کردند با این کار نفودی‌ها را به جان ملت بیندازند که البته دیدید بنی‌صدر دوباره به دامن بیگانگان پیوست.
 
آیت‌الله خاتمی با اشاره به شش کودتایی که علیه نظام توسط دشمنان تدارک دیده شد، گفت: نه این شش کودتا، نه جنگ تحمیلی نتوانست جلوی پیشرفت نظام را بگیرد و امروز نهال انقلاب تبدیل به درختی تنومند شده که جنگ نمی‌تواند به آن آسیب برساند.
 
وی سپس با اشاره به وضعیت کنونی کشورمان بیان داشت: چند شاخص رشد برای سنجش رشد یک کشور وجود دارد.
 
عضو خبرگان رهبری با اشاره به این شاخص‌ها تصریح کرد: شاخص اول این است که مردم چه قدر با نظام‌شان هستند و اگر مردم با نظام نباشند حتی اگر آن نظام برحق باشد، باقی نخواهد ماند.
 
خاتمی با اشاره به اینکه مردم ما همواره در پای صندوق‌‌های رای حاضر و در انتخابات دهم نیز 85 درصد مردم به پای صندوق‌های رای آمدند، گفت: متاسفانه نااهلان این شیرینی را در کام مردم ما تلخ کردند و این درحالی است که در بسیاری از کشورها مردم بین 25 تا 50 درصد در انتخابات شرکت می‌کنند و بالاترین درصد رای شرکت کننده، در کشورهای دیگر در سال‌های اخیر 69 درصد بوده است.
 
وی با بیان شرکت گسترده مردم در انتخابات یازدهم تصریح کرد: به رغم همه تلاش‌های دشمنان، حدود 73 درصد مردم در پای صندوق‌ها حاضر شدند؛ اگر این میزان به 49 درصد می‌رسید در دنیا بلوایی به پا می‌کردند که مردم دیگر نظامشان را نمی‌خواهند.
 
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان صحبت‌های اوباما پس از افزایش تحریم‌ها در سال 91 گفت: در کشوری که صابون گرانی به تن همه خورده است، اوباما می‌گوید پس از افزایش تحریم‌های یک جانبه علیه دولت و ملت ایران تا یک ماه دیگر ایرانیان تسلیم خواهند شد؛ اما ما دیدیم این دست‌ها در روز قدس بلند شد، اما نه به علامت تسلیم؛ بلکه با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل».
 
آیت الله خاتمی افزود: از آن روز تا امروز اوباما هنوز خمیازه می‌کشد و منتظر است تا مردم ایران تسلیم شوند.
 
وی با اشاره به دومین شاخص رشد کشور گفت: دومین شاخص رشد کشور را با مدیریت و رهبری می‌شناسند و امروز دنیا روی این قضیه حساب می‌کند که نبض کشور ما کجا می‌تپد؛ نبض کشور ما امروز در عهد ولایت فقیه می‌تپد.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری سومین شاخص رشد کشور را رشد علمی دانست و تصریح کرد: کشور ما از لحاظ رشد علمی در حال حاضر در رتبه‌های بالای علمی جهانی قرار دارد.
 
آیت‌الله خاتمی با اشاره به چهارمین شاخص رشد یک کشور به اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت:‌ همه کشورهای دنیا امروز می‌دانند که ارتش، سپاه و مجموعه نیروهای مسلح ایران معتبرترین نیروهای مسلح در منطقه را دارند.
 
وی تصریح کرد: در دنیای گرگ‌ها که بلعیدن کارشان است، اقتدار نظامی یک نقطه قوت محسوب می‌شود؛ البته باید به این مسئله توجه کنیم که دکترین دفاعی ما بر مبنای تجاوز نیست؛ بلکه بر مبنای بازدارندگی است.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری سپس با اشاره به تهدیدات آمریکا و اسرائیل مبنی بر حمله نظامی به ایران خاطرنشان کرد: فکر نکنید اسرائیل دوست ندارد به ایران حمله کند؛ بلکه اسرائیل از این می‌ترسد که در صورت حمله به ایران تل‌آویو و حیفا با خاک یکسان شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار