به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، نخستین روز از سیزدهمین کنفرانس سیستم های فازی ایران روز گذشته با میزبانی دانشگاه آزاد قزوین و با حضور پروفسور هوگان، استاد دانشگاه اوکلاهما سیتی آمریکا که سابقه بیش از 30 سال تحقیق در زمینه های هم چون کاربردهای سیگنال های زلزله، مدل سازی مسیرهای ژنتیک و شبیه سازی های پرواز دارد و پروفسور لیو بائو دینگ از دانشگاه علوم ریاضی دانشگاه سینگ هوای چین که صاحب چندین عنوان کتاب در زمینه برنامه ریزی فازی است، برگزار شد.
برزویی، رئیس انجمن فازی ایران هدف از برگزاری این کنفرانس را معرفی نظریه سیستم های فازی و ارائه کاربرد این علم در تمامی علوم دانست.
وی افزود: در سال های اخیر ایران در زمینه سیستم های فازی فعالیت هایی متنوع و موفقیت های گسترده و عظیمی داشته است که باید با همت مسئولان و دانشجویان و با برگزاری چنین کنفرانس هایی در جهت هدایت این علم به سمت کاربردی شدن، پیش برویم.
رئیس انجمن فازی ایران در معرفی برنامه های سیزدهمین کنفرانس سیستم های فازی ایران در راستای عملیاتی شدن این نظریه تصریح کرد: تشکیل پنج کمیسیون تخصصی برای برگزاری مسابقات دانشجویی، تقدیر از رساله ها و پایان نامه های برتر در حوزه نظریه سیستم های فازی و حمایت در جهت کاربردی شدن آن است و همچنین برگزاری کارگاه های تخصصی برای بنگاه های اقتصادی و صنعت از دیگر برنامه ها به شمار می آید.
برزویی خاطرنشان کرد: در بین بیش از 1200 مقاله ارسالی برای شرکت در سیزدهمین کنفرانس بین المللی سیستم های فازی ایران 350 مقاله توسط هیات علمی برگزار کننده این کنفرانس پذیرفته شده که 200 مقاله به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر ارایه می شود.
محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن سخنرانی در تالار علامه رفیعی دانشگاه آزاد قزوین، تحریم های غرب علیه ایران را ناکارامد عنوان کرد و بیان داشت: پیشرفت های عظیم ایران در عرصه علم و فناوری حاکی از پیروزی ملت ایران در مقابل تحریم های ناجوانمردانه غرب است که میهمانان غیرایرانی شرکت کننده در این کنفرانس میتوانند پیام پیروزی و تاثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران را به گوش مردم کشورهای خود برسانند.
وی افزود: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این مطلب که دانشگاهها باید به سمت پژوهش محوری در این حوزهها پیش بروند، خاطرنشان کرد: با وجود تحریمها امروز سرمایه کشور ما همین نیروی انسانی ماهر و متخصص هستند نه معادن و ذخایر طبیعی.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: مجلس مباحث مربوط به شرکت های دانشبنیان را بررسی و قانون خوبی نیز در این زمینه وضع کرده است؛ به طوری که صندوق حمایت از شرکتهای دانش بنیان تأسیس شده و مصوب شده تا 3000 میلیارد تومان در آن قرار گیرد که تا امروز 800 هزار میلیون تومان آن تأمین شده که دولت کارهای اساسنامه آن را انجام میدهد و امیدواریم با پیگیریهای دولت جدید و زحمات دولت گذشته این صندوق سر و سامان بیشتری بگیرد.
زاهدی تأکید کرد: انجمن سیستمهای فازی باید متولی تأسیس چند شرکت دانش بنیان در حوزههای مختلف شوند که اگر این اتفاق مهم بیفتد، هم از نظر مالی برای مجریان و هم از نظر علمی برای کشور مفید خواهد بود.