آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۴۰۰
شهردار مشهد در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو»:

توجه به 60 هزار هکتار بافت فرسوده مشهد، اولویت کاری شهردار آینده باشد

شهردار مشهد اولویت کاری شهردار آینده را نوسازی 60 هزار هکتار بافت فرسوده در مشهد دانست.

محمد پژمان در گفت‌وگو باخبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: دغدغه شهردار آینده باید مباحث مرتبط با حمل و نقل و ترافیکی شهر مشهد باشد.


وی گفت: در تمامی عرصه‌های شهرداری، خیلی از کارها مانده است که هنوز در حمل و نقل و بار ترافیکی شهر مشهد به ظرفیت مورد نظر نرسیده‌ایم.


شهردار مشهد با تاکید بر فرهنگ سازی استفاده از وسائل نقلیه عمومی ادامه داد: در همین راستا خواستار افزایش وسائل نقلیه عمومی شده‌ایم.


پژمان با اشاره به فراهم شدن مقدمات زیر نظر در آمدن حمل و نقل و ترافیک از سمت راهنمایی و رانندگی به شهرداری خاطرنشان کرد: با تدارک وسیعی که داریم ترافیک مشهد را کاهش می‌دهیم.


وی دلیل عمده ترافیک مشهد را تقاطع های غیر همسطح و کمربند جنوب شهر برشمرد و تاکید کرد: احداث پارکینگ در سطح شهر و اتمام نوسازی بافت فرسوده حرم مهم و ویژه است که شهردار آینده باید به آن توجه کند.


شهردار مشهد بیان کرد: بافت فرسوده مشهد قرار بود در 10 سال تمام شود؛ ولی به دلیل نبود منابع مالی و انسانی این پروژه به تعویق افتاد؛ در حالی که الان در سال ششم این طرح هستیم، طرح ترمیم بافت فرسوده در کل کشور 10 درصد پیشرفت داشته که چهار درصد آن مربوط به مشهد است.


پژمان در خصوص جداسازی آتش نشانی از ایمنی ساختمان ادامه داد: چون آتش نشانی یک سازمان امدادی است  وظیفه دارد، در زمان بروز حادثه اقدام کند و در همین راستا ما کار نظارت بر ایمنی ساختمان های مشهد را در اختیار شهرداری گذاشته‌ایم و آتش نشانی ملزم به رعایت آیین نامه کاری ساختمان است.


شهردار مشهد توانمند بودن فرد را در انتخاب شهردار مهم دانست و افزود: شهردار مشهد باید درخصوص شهر مشهد و کاربری‌هایش شناخت داشته باشد.


وی با اشاره به انتخاب گزینه شهردار آینده مشهد گفت: خیلی‌ گزینه‌ها بومی بودند؛ اما از مشهد شناختی نداشتند؛ این تنها و معیار انتخاب شهردار آینده نباید باشد. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار