کد خبر:۲۶۲۷۰۸
با حضور معاون درمان وزارت بهداشت؛
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران منصوب شد
قاسم جانبابایی با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، قاسم جانبابایی عصر امروز با حضور سید حسن امامی رضوی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران منصوب شد.
رضوی در این مراسم گفت: در سال های اخیر دانشگاه مازندران در همه زمینه به پیشرفت های بسیاری دست یافته است که این پیشرفت ها مرهون زحمات رئیس و همه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده است.
وی با اشاره به دلیل انجام این تغییر گفت: دکتر ناصحی به منظور ادامه تحصیل در رشته فوق تخصصی به تهران می روند که البته در صورت در پیش نبودن ادامه تحصیل ایشان، برنامهای برای معارفه سرپرست جدید در دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح نبود.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع اجرای پزشک خانواده در کشور پرداخت و گفت: پزشک خانواده با وجود همه موانع و مشکلات در حال اجرا است و در برخی مواقع شاهد افت و خیزهایی در این زمینه بودیم.
وی در ادامه با بیان اینکه مسئولیت سنگینی در خصوص تامین سلامت مردم بر دوش ماست تاکید کرد: مردم از ما انتظار دارند که تلاشهای بیشتری در حوزه پزشکی انجام شود و از این رو هر فردی که دارای مسئولیت میشود باید تلاش کند تا آنچه را که در توان دارد، برای خدمت به مردم به کار گیرد.
دکتر قاسم جان بابایی متولد 14/3/1348، اهل بابل است که بورد تخصص خون و سرطان بالغین از دانشگاه تهران (بیمارستان شریعتی) و حائز رتبه سوم بورد (86-1383)، بورد تخصص داخلی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران (82-1378) و پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی بابل (73-1366) را در کارنامه تحصیلی خود به ثبت رساند.
وی فوق تخصص خون و آنکولوژی است که سالها با حضور خود در مرکز استان خدمات درمانی شایسته ای را به بیماران استان ارایه نموده است.
گفتنی است دکتر محمد مهدی ناصحی از سال 89 تا 92 ریاست این دانشگاه را برعهده داشته، که به منظور ادامه تحصیل در رشته فوق تخصصی به تهران می رود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.