اولین نشست تخصصی شناخت شهیده شاخص سال با محوریت شهیده سیده طاهره هاشمی ظهر امروز در دانشکده علوم قرآن و حدیث آمل برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، اولین نشست تخصصی شناخت شهیده شاخص سال با محوریت شهیده سیده طاهره هاشمی ظهر امروز در دانشکده علوم قرآن و حدیث آمل برگزار شد.
عاطفی، مسئول بسیج جامعه زنان مازندران در این مراسم گفت: مسیر روشنی که شهیده سیده طاهره هاشمی پیمود، بر اساس هدایت ها و راهنمایی های خانواده ایشان باز شده است و این مسیر باید در آموزش و پرورش باز بماند.
وی با بیان اینکه دشمن، دیروز مبارزه فیزیکی می کرد، اما امروز از مسیر و زبان نرم و شیرین با ما مبارزه می کند، تصریح کرد: امروز دانشجویان باید به این ترفند دشمن پی ببرند و این محقق نخواهد شد مگر با شناخت راه شهدا و ادامه راه آن ها.
مسئول بسیج جامعه زنان مازندران با اشاره به انتخاب شهیده سیده طاهره هاشمی به عنوان شهیده شاخص ملی تاکید کرد: اساتید باید از مسیری که شهدا برای ما ایجاد کردند و از این منابع عظیم و فرصت ذی قیمت موجود استفاده کنند و راه هدایت و تعالی و راه ائمه معصومین(ع) را به فرزندان جامعه امروز نمایش دهند.
عاطفی با بیان اینکه اگر دانشجوان فرهنگ ایثار، شهادت، مبارزه طلبی، پای خود ایستادن، فرهنگ تقابل با دشمن، خودیابی و شناخت دقیق خود و شرایط کشور را نداشته باشند در مقابل جنگ نرم دشمن، شکست خواهند خورد، خاطرنشان کرد: دانشجویان باید علم و دانش را با فرهنگ ایثار و شهادت تلفیق کنند، تا پیشرفت برای کشور را شاهد باشیم.
سیده طاهره هاشمی یکم خرداد سال 1346 در شهرستان آمل و در روستای شهیدآباد (شهربانو محله) و در خانوادهای متدین، مذهبی و طرفدار انقلاب به دنیا آمد و تحت تربیت پدر و مادری که هر دو از سادات منطقهه هزار جریب ساری بودند، رشد و پرورش یافت.
وی از کودکی با قرآن، نهجالبلاغه و سایر کتب روایی شیعی انس و الفت پیدا کرد و به دلیل جو فرهنگی و مذهبی خانواده روح تشنهاش با عمیقترین مفاهیم دینی و معنوی سیراب شد.
او دختری مهربان، دلسوز و دانشآموزی نمونه و موفق و درسخوان بود. هرگز در ادای تکالیف واجب دینی، کوتاهی نمیکرد و مستحبات را تا جایی که میتوانست، به جا میآورد. در کارهای هنری چون خطاطی، طراحی، گلدوزی، نگارش مقاله، تهیه روزنامه دیواری و نیز ادارهی برنامههای فرهنگی مدرسه بسیار موفق بود و بسیاری از برنامههای فرهنگی، اجتماعی و حرکتهای سیاسی مدرسه بر عهده او بود. در برخورد با دانشآموزانی که تحت تأثیر تبلیغات گروهکهای منحرف قرار گرفته بودند، بسیار مهربان، باحوصله و دلسوز بود و از فرط مهر و دوستی، آنها را به خود جذب میکرد.
وی سرانجام در غروب روز ششم بهمن سال 1360 در حالی که 14بهار بیشتر از عمر کوتاهش نمیگذشت، در حالی به کمک نیروهای مدافع شهر شتافته بود، در درگیری خونین گروهکهای معاند انقلاب با نیروهای بسیجی و مردمی، با اصابت دو گلوله به فیض شهادت رسید.