آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۹۲۷۷
رئیس دانشکده الهیات و معارف دانشگاه شیراز:

ایجاد دانشکده معارف در سومین حرم اهل بیت(ع) با تأخیر صورت گرفته است

رئیس دانشکده الهیات و معارف دانشگاه شیراز با بیان اینکه مهجوریت قرآن در کم تلاوت کردن آن است، گفت: در سومین حرم اهل بیت(ع) ایجاد این دانشکده با تأخیر صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت‌الاسلام محمد کلانتری امروز در افتتاحیه دانشکده الهیات و معارف دانشگاه شیراز بیان کرد: اگر قرآن را تنها در فقه و تفسیر معنا کنیم مهجوریت آن را نشان داده‌ایم.
 
وی افزود: مقدمه اسلامی کردن دانشگاه و ارائه الگوی تمدن اسلامی ایجاد و تأسیس دانشکده‌های الهیات است.
 
رئیس دانشکده الهیات و معارف دانشگاه شیراز با بیان اینکه مهجوریت قرآن در کم تلاوت کردن آن است و قرآن تنها برای فقه و اخلاق نیست، خاطرنشان کرد: در سومین حرم اهل بیت(ع) ایجاد این دانشکده با تأخیر صورت گرفته است.
 
کلانتری تصریح کرد: این دانشکده در حال حاضر سه رشته علوم قرآن و فقه، فلسفه و کلام اسلامی و فقه و مبانی اسلامی را با 300 دانشجو و در هرترم به طور متوسط به 7000 دانشجوی این دانشگاه دروس معارف ارائه کرده است.
 
سعید زاهد زاهدانی، مشاور حوزه ریاست دانشگاه شیراز نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: این دانشکده در سه بخش ساخته می‌شود که یکی از خیرین بخشی از هزینه‌های ساخت این دانشکده را تقبل کرده و نیازمند هستیم که دیگر خیران استان به کمک بودجه تأمین این دانشکده بیایند تا شاهد رشد ساختاری این دانشکده باشیم و بتوانیم معارف اسلامی را از مهجوریت در بیاوریم.
 
وی ادامه داد: زمانی که تمدن غرب وارد کشور ما شد پایه‌های اصلی آن بر انسان گرایی و سکولاریسم قرار داشت و ما از لحاظ تسلط علمی اقتدار امروز را نداشتیم؛ اما مظاهر تمدن غرب مورد توجه قرار گرفت و گروهی از اندیشمندان ما راه را برای ورود این تمدن به ایران باز کردند.
 
مشاور حوزه ریاست دانشگاه شیراز عنوان کرد: به مرور زمان این تمدن تهی بودن از معنویت خود را نشان داد و پس از انقلاب انفجار نور سرآغاز رنسانس اسلامی شد.
 
زاهد زاهدانی در پایان گفت: در جریان این حرکت عظیم تبدیل تمام ساختارهای موجود با تغییر در دستورکار قرار گرفت که این تحول از دانشگاهها ایجاد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار