آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۱۸۵۸
با حضور اساتید دانشگاه‌های مشهد؛

اولین کرسی آزاد اندیشی اساتید خراسان رضوی برگزار شد

اولین کرسی آزاد اندیشی اساتید خراسان رضوی، شب گذشته با حضور جمعی از اساتید دانشگاه‌های مشهد در تالار جرجانی دانشکده پرستاری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، در این کرسی آزاد اندیشی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد و خانه نخبگان بسیج خراسان رضوی برگزار شده بود، جمعی از دانشجویان نیز حضور داشتند.


در این کرسی، اساتیدی با گرایش های اصولگرا و اصلاح طلب حضور داشتند و پیرامون «نرمش قهرمانانه، مذاکرات بی حاصل، مذاکرات ثمربخش» به بحث و گفتگو پرداختند.


در ابتدای بحث دکتر نیکویی، استاد دانشگاه آزاد مشهد با اشاره به مفهوم نرمش دو تعریف را برای آن بیان داشت و گفت: تعریف ورزشی نرمش، بدن را آماده کردن است که باید توجه نمود هر ورزش نرمش خاص خودش را دارد.


وی تعریف دیگر نرمش را انعطاف عنوان کرد و در تبیین نرمش قهرمانانه گفت: تعریف رهبری انعطاف است؛ اما انعطافی که قبلش آمادگی وجود داشته باشد.


استاد دانشگاه آزاد مشهد با برشمردن برخی از قله های فتح شده، ایران را ملتی قهرمان در جامعه جهانی دانست و افزود: در طی سالیان گذشته، نرمش هایی که برای منعطف بودن لازم است، انجام داده ایم.


نیکویی تغییر در ادبیات به کار رفته از سوی دیپلمات های ایرانی را عامل استقبال صحبت ها در نیویورک دانست و گفت: این تغییر ادبیات نوعی نرمش قهرمانانه است و اگر این دیپلماسی از طرف رهبری توصیه نمیشد، احتمال شکست وجود داشت.


در ادامه بحث دکتر شیخ الاسلام از اساتید اصلاح طلب، صلح و مذاکره را جزو واژگانی دانست که هم جنبه مثبت و هم جنبه منفی دارند.


وی اصل را صلح و مذاکره عنوان کرد و افزود: باید جنگ را به دید منفی نگریست و از آن در موارد استثناء استفاده کرد.


سهیلی دیگر استادی بود که در این کرسی آزاد اندیشی سخن میگفت.


وی صحبت های خود را با تکیه بر بیانات رهبر انقلاب در خصوص نرمش قهرمانانه بیان داشت و گفت: باید بر اساس اشارات و بیانات رهبری در این خصوص عمل کرد.


این استاد دانشگاه افزود: سوال این است که چه چیزی باید اجرا شود و بر اساس کدام مبانی باید نرمش را تبیین کرد؟


احمد آبادی از اساتید جریان اصولگرا نیز تنوع تاکتیک را مد نظر رهبری دانست و گفت: آنچه اهمیت دارد این است که اصول باید حفظ شود.


وی با اشاره به نگاه حاکم بر جریان مذاکره افزود: نگاهی وجود دارد که تمام مشکلات را به مذاکرات و تحریم ها مربوط می‌داند؛ در حالی که نگاه های کارشناسی می‌گوید 70 درصد مشکلات ناشی از مسائل داخلی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار