علیرضا سلیمی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به سالگرد تأسیس دانشگاه های پولی اظهار داشت: در خصوص دانشگاه های پولی باید چند نکته را در نظر گرفت؛ نکته اول این است که آموزش عالی باید در اختیار همه قرار بگیرد، یعنی همه باید به صورت عادلانه و یکسان از امکانات آموزش عالی استفاده کنند.
وی در ادامه گفت: بسیاری از دانشگاه های پولی منشأ بی عدالتی شده اند؛ به عنوان نمونه برخی از دانشگاه های بین المللی ترمی 17 میلیون تومان شهریه می گیرند، حال سوال این است که چه کسی می تواند این شهریه را پرداخت کند و آیا شرایط برای همه با این میزان شهریه برابر است؟ با این روند می توان نتیجه گرفت که بسیاری از دانشگاه ها که به دانشگاه های پولی معروف شده اند، شباهت بیشتری به بنگاه اقتصادی پیدا کرده اند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه ورودی دانشگاه ها بسیار باز شده است، گفت: عملاً رقابت در دوران دبیرستان از بین رفته و دانش آموزان تنها برای ورود به چند دانشگاه خاص تلاش می کنند.
سلیمی اظهار داشت: نکته دوم در خصوص این دانشگاه ها این است که ما در چند سال آینده با لشکری از دانش آموختگان مدرک به دست مواجه هستیم که از نظر محتوایی تهی هستند و تنها با پول توانسته اند مدرک بگیرند که متأسفانه تا کنون فکری برای این مسئله نشده است.
وی با اشاره به کاهش محتوا در دانشگاه های پولی گفت: کیفیت دانشگاه ها بسیار پایین آمده و این مسئله ای اساسی است و دانشجویان نیز به آن آگاه هستند؛ به عنوان نمونه رشته پزشکی در بعضی از دانشگاه های غیردولتی دایر است، اما در مقطع تخصص هیچ کدام از این دانش آموختگان قبول نشده اند، بنابراین چنانچه مدرکی خلاف بر این مسئله وجود دارد، مسئولان آمار بدهند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان گفت: به نظر می رسد که باید در خصوص دانشگاه های پولی تجدیدنظر جدی صورت بگیرد؛ زیرا نوعی تبعیض و بی عدالتی مشهود است که ما نیز در کمیسیون آموزش و تحقیقات آن را مورد بررسی قرار داده ایم.