آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۷۳۱۵
مبلغ و فعال فرهنگی –اسلامی در عرصه بین‎الملل:

قدرت نظامی و اقتصادی پشتیبان قدرت نرم هستند

مبلغ و فعال فرهنگی –اسلامی در عرصه بین‎الملل گفت: قدرت نظامی و اقتصادی پشتیبان و کمک‌رسان قدرت نرم است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، آیت‎الله محمد حسین ملک ‌زاده روز گذشته در نشست قدرت نرم جمهوری اسلامی در عرصه بین‎المللی در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اینکه نظریه‌پردازان قدرت نرم معمولا برای قدرت‎های اثرگذار سه نوع قدرت را تعریف می‌کنند، بیان داشت:  قدرت سخت، اولین قدرت است که از تهدید آغاز می‌شود.
 
وی افزود: آمریکا کشوری است که به بهانه واهی به مناطق دنیا حمله می‎کند تا فقط توان نظامی خود را به رخ بکشد.
 
مبلغ و فعال فرهنگی– اسلامی در عرصه بین‎الملل گفت: قدرت نرم، قدرت الگوسازی، تولید و عرضه الگوی تازه و ارائه سبک دیگری از زندگی است.
 
آیت الله ملک زاده قدرت اقتصادی در عرصه بین‌الملل را دومین قدرت برشمرد و تصریح کرد: در این قدرت با توان مالی بالایی که دارند سعی می‎‌کنند در عرصه بین‌الملل نقش ایفا کنند.
 
وی با بیان اینکه نقشی که قطر در این سال‎های اخیر پیدا کرد، نشان‌گر قدرت اقتصادی بود؛ در صورتی که قطر جایگاه ویژه‎ای در عرصه بین‎المللی ندارد، بیان داشت: این کشور با درآمد افسانه‎ای که از طریق نفت و گاز داشت و این درآمد را در عرصه بین‎المللی خرج کردند و به یک بازیگر فعال در عرصه بین‌الملل تبدیل شدند.
 
محقق و مدرس حوزه و دانشگاه گفت: از قدرت نظامی برای تهدید و از قدرت اقتصادی برای تطمیع بهره‎گیری می‎کنند و در این قدرت‏ها باید هزینه‎های بالایی را خرج کنند.
 
آیت الله ملک زاده تصریح کرد: قدرت نرم، قدرت نظامی و اقتصادی نیست؛ اما اثربخشی فرهنگی و الگوسازی قوی دارد و در چند دهه اخیر این قدرت مورد توجه محققان قرار گرفته است.
 
وی با بیان اینکه کشورهای غربی می‌خواهند در عرصه بین‎الملل قوی باشند؛ بنابراین نگاه خاصی به قدرت نرم دارند، گفت: قدرت نظامی و اقتصادی پشتیبان و کمک‌رسان قدرت نرم است.
 
مبلغ و فعال فرهنگی –اسلامی در عرصه بین‎الملل افزود: در قدرت نرم یک فضای فرهنگی را ایجاد می‌کنند که بدون حضور دشمن است و افراد به صورت طبیعی به سمت آن می‎آیند.
 
آیت الله ملک زاده تصریح کرد: غرب یک تصویری از خود در ذهن جوانان می‌سازد که الگوی تمدن زندگی اسلامی دیگر غرب می‌شود.
 
وی مُد را میل مدیریت شده اجتماعی برشمرد و گفت: مُد یک تمایلی است که نحوه اجتماعی وجود دارد و جمع به طرف آن حرکت می‌کند و یکی از کارهایی‎ که غرب انجام می‎دهد، مُد است.
 
محقق و مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران جغرافیای معرفتی جهان را دچار تغییر کرد و گونه تازه‌ای از حیات اجتماعی را به جهان نشان داد.
 
آیت الله ملک زاده با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران انقلاب اسلامی به لحاظ فرهنگی یک موج عظیمی را در جهان ایجاد کرد، گفت: وقتی امام خمینی (ره) از انقلاب سخن می‎گفت؛ حرفی از کشورگشایی نبود؛ بلکه این پیام انقلابی بود.
 
وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) بدون تبلیغ از این شخصیت تا دل خانه‎های کشورهای دیگر رفته است، گفت: قدرت نرم باعث شده تا در دل جوامع بدون تبلیغ حضور پیدا میکنیم.
 
محقق و مدرس حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: انرژی هسته‎ای به خودی خود قدرت نرم نیست؛ اما زمینه‎ای برای قدرت نرم است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار