آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۰۰۵۸
دیناروند در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

کمبود واکسن فلج اطفال نداریم/ کمبود داروها برطرف می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبود واکسن فلج اطفال برطرف شده است و هم‌اکنون کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
کمبود واکسن فلج اطفال نداریم/ کمبود داروها برطرف می‌شود

دیناروند در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت:‌ مشکلاتی در زمینه تولید واکسن فلج اطفال در ماه‌های گذشته وجود داشته و متاسفانه برای چند ماه‌ تولید داخل واکسن فلج اطفال نداشتیم.

 

 وی افزود: متاسفانه  هنگامی که در تولید داروی فلج اطفال با مشکل روبرو بودیم، در وارد کردن دارو نیز مشکل داشتیم و نتوانستیم این دارو را وارد کشور کنیم.

 

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به برنامه‌ریزی هایی که صورت گرفته است، بیان کرد: هم‌اکنون میزان تولید داروی فلج اطفال و توزیع آن به صورتی است که نباید مردم نگرانی در خصوص آن داشته باشند؛ تولید واکسن فلج اطفال را به اندازه‌ای رسانده‌ایم که تا شش ماه آینده نیز این واکسن را ذخیره شده و تمام نگرانی‌ها در این زمینه برطرف گردیده است.

 

دیناروند در ادامه گفت: تولید و وارد کردن واکسن فلج اطفال همزمان انجام می‌شود و به میزانی است که نیاز مردم را برطرف کند. واکسن فلج اطفال به اندازه کافی در کشور ذخیره شده است و مشکل کمبود این واکسن دوباره تکرار نخواهد شد.

 

وی با اشاره به شرکت داروسازی رازی گفت: این اختلاف در ساخت دارو وجود داشت که با تلاش و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفته اختلال از میان رفته و اکنون این شرکت به تولید واکسن فلج اطفال می‌پردازد.


رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به کمبودهایی که در مورد واکسن آنفولانزا وجود داشت، گفت: کمبود واکسن آنفولانزا که چند ماه پیش برای ما مشکل آفرین شده بود، از بین رفته است و هم‌اکنون مردم به راحتی به این واکسن دسترسی دارند.


دیناروند با اشاره به کمبود دارویی در کشور اظهار کرد: با تلاش‌هایی که در زمینه واردات و تولید دارو انجام شده است تا چند ماه آینده کمبود دارو نیز از میان خواهد رفت؛ کمبود دارویی در سال 91 بسیار زیاد بود، ولی هم اکنون تعداد داروهایی که بیماران با کمبود یا نبود آن مواجه بودند، از سه رقمی به دو رقمی کاهش یافته است و در آینده نزدیک این کمبود دارویی از این میزان نیز کمتر خواهد شد.

 

وی در مورد نظر کارشناسان که بیان می کنند داروهای نازایی و ناباروری نباید در لیست بیمه قرار بگیرند، گفت: هم اکنون بیمه 200 قلم دارو را پوشش می دهد و هزینه داروها را تا 50 درصد پرداخت می‌کند و این دارو جزو نیازهای اساسی تعداد بسیاری از مردم است.
 

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه بیان کرد: بیمارانی که به دنبال ناباروری و نازایی از داروهای وارداتی استفاده می کردند، امسال دو برابر شده اند، بنابراین تلاش می‌کنیم از طریق سازمان‌های بیمه‌گر هزینه بیماران را کاهش دهیم.
 

دیناروند درباره دستورالعمل داروی ناباروری گفت: دو هفته پیش دستورالعملی مبنی بر اجرای این برنامه (داروی ناباروری) به تمام سازمان‌های بیمه‌گر ابلاغ شد و این هفته این دستورالعمل اجرا می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار