آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۳۱۹
یک استاد حوزه و دانشگاه:

غایت آفرینش انسان کسب معرفت و دانش افزایی است

استاد حوزه و دانشگاه قم گفت: خداوند انسان را برای کسب معرفت و دانش افزایی آفریده است.
غایت آفرینش انسان کسب معرفت و دانش افزایی است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، نشست بصیرتی با عنوان «گرامیداشت هفته وحدت حوزه و دانشگاه» شب گذشته به میزبانی نماینده ولی فقیه در استان و با حضور روسای دانشگاه ها، اساتید، اعضای هیات های علمی مراکز آموزش عالی و مسئولان سازمان بسیج دانشجویی در حسینیه حضرت زینب (س) قم برگزار شد.


حجت الاسلام رضایی نژاد گفت: در قرآن کریم بیش از 700 بار به مقام والای علم و عالم اشاره شده است، خداوند متعال به جایگاه عالمان راستین توجه زیادی مبذول فرموده است.


وی افزود: در آیه 12 سوره طلاق خداوند باری تعالی هدف آفرینش انسان، موجودات و کائنات را دستیابی و جستجو در جهان علم معرفی فرموده و اساس فراگیری دانش را بر طرح مسئله استوار می داند.


این استاد حوزه و دانشگاه های قم با بیان این مطلب که نبوت پیامبر با آموزش کلمه «اقرا» آغاز شد، تصریح کرد: کل نظام هستی برای کسب دانایی خلق شده است، حرکتی که در مسیر ارتقا دانش نباشد به تباهی منجر خواهد شد، دانشی مهم و معتبر است که به اخلاص انسان و بندگی وی در پیشگاه خداوند بیافزاید.


حجت الاسلام رضایی نژاد بیان بیان: ارزش وجودی و اصل ظرف حوزه و دانشگاه به مظروف علم است، غایت خلق انسان کسب معرفت و دانش افزایی است، اگر مفهوم طلب در زندگی انسان جایی نداشته باشد آن فرد یک مرده متحرک بیش نخواهد بود.


وی ادامه داد: پیش از آنکه قرآن در جزیره العرب نازل شود تنها 21 نفر در عربستان سواد خواندن و نوشتن داشتند؛ اما با نزول آیات وحی و توجه خدا به دانش، مسلمانان در دو قرن بعد توانستند به تمام علوم زمان خود دست یابند، سرآمد دانایان جهان شوند و پایه های علوم کنونی را بنیان گذارند.


این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: شهید صدر می فرمایند: قرآن در هر جامعه ای که عملی شود در آن کشور انقلاب به پا می کند. علم با خود، قدرت و برتری را به ارمغان خواهد آورد.


حجت الاسلام رضایی نژاد گفت: دانش باید سه ویژگی داشته باشد؛ ذهن دانش پژوه را به خود معطوف کند، وی را به سوی  جهانبینی الهی هدایت کند و برای مخاطب جنبه تعلیم و تربیت داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار