آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۲۰۶۰
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد آمل:

پژوهش موتور محرکه توسعه کشور است/ چاپ 295 مقاله ISI در دانشگاه آزاد آمل

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد آمل گفت: پژوهش موتور محرکه توسعه کشور بوده و توسعه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه در گرو توجه بیشتر به امر پژوهش است.
پژوهش موتور محرکه توسعه کشور است/ چاپ 295 مقاله ISI در دانشگاه آزاد آمل
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محمد وحدت شب گذشته در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته پژوهش گفت: پژوهش یکی از اصول مهمی است که می‌تواند ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار آید.
 
وی افزود‌: نیازهای جامعه با محوریت پژوهش قابل رفع است و بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری‌، پژوهش‌ها باید در راستای نیازهاى کشور قرار گیرد.
 
معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی بیان داشت: نقش پژوهش در توسعه همه‌جانبه پایدار آنچنان پر اهمیت است که می‌توان آن را نیروی محرک توسعه کشور دانست.
 
وحدت افزود: توسعه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه در گرو توجه بیشتر به امر پژوهش است.
 
وی با تاکید بر پرداختن به مسائل پژوهشی، تصریح کرد: تولید دانش و اطلاعات جدید و پرداختن به امور پژوهشی از مؤلفه‌های اصلی در تعالی هر جامعه محسوب می‌شود.
 
معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی با تاکید بر توجه هر چه بیشتر نهادها و سازمان‌های آموزشی به امر پژوهش، خاطر نشان کرد: برای اینکه به توسعه مورد نظر در بخش‌های مختلف دست یابیم، نیازمند توجه بیشتر به این مقوله هستیم.
 
وحدت در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت علمی دانشگاه آزاد آمل اشاره کرد و گفت: تعداد 295 مقاله ISI و27 مقاله ISC و 65 مقاله علمی-پژوهشی از سوی اعضای هیات علمی این واحد به چاپ رسیده است.
 
وی افزود: اساتید واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی 45 کتاب نیز تالیف کرده اند.
 
وحدت با اشاره به امکانات و توانمندی های پژوهشی، کارگاهی در این واحد دانشگاهی بیان داشت: 14 انجمن علمی، ادبی، هنری فعال با 74 عضو، برگزاری 187 سخنرانی علمی، حضور 164 نفر از اعضای هیات علمی واحد در کنفرانس های خارجی و 287 نفر در کنفرانس معتبر داخلی اجرای 216 طرح پژوهشی اتمام یافته از جمله دستاورد های این حوزه است.
 
این استاد دانشگاه از فعالیت های پژوهشی دانشجویان خبر داد و گفت: این واحد دانشگاهی 60 عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان دارد که این نخبگان تا کنون 29 ثبت اختراع داشته اند.
 
وی در پایان با اشاره به تاکید دکتر فاضل لاریجانی بر کاربردی شدن پایان نامه های دانشجویی تصریح کرد: 600 پایان نامه کارشناسی ارشد در این دانشگاه به تصویب رسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار