کد خبر:۲۸۲۶۷۹
پژوهشگر برتر دانشگاه منابع طبیعی گلستان:

پژوهش، مکمل چرخه تولید علم به ثروت است

دبیر انجمن علمی علوم باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان گفت: اقدامات علمی پژوهشگران، مکمل چرخه تبدیل علم به ثروت است.

سحر زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، گفت: دنیای امروز جوامع بشری بسیار پویا و تغییر پذیر است و نیازهای آن با گذشته متفاوت می باشد که این موضوع نشأت گرفته از نیازهایی است که بشر برای رسیدن به خواسته های روزمره خودش درصدد تأمین آنها برمی آید.

 

وی خاطرنشان کرد: انسان به هنگام نیاز به دنبال روش هایی برای رفع آن می گردد، طبیعی است روشی باید اتخاذ گردد که با کمترین هزینه و انرژی، بیشترین بهره وری را به همراه داشته باشد که این امر نیز با تحقیق و پژوهش در بین روش های موجود میسر خواهد بود.

 

دبیر انجمن علمی علوم باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان تصریح کرد: در واقع با پژوهش در علوم مختلف می شود راهی را برای رسیدن به هدف مورد نظر فراهم کرد.

 

زمانی همچنین در بازشماری افتخارات پژوهشی خویش به برتری غرفه باغبانی و علوم زراعی این انجمن در نمایشگاه علمی پژوهشی هفته اخیر اشاره کرد و افزود: هفته پژوهش بهانه خوبی بود تا نتایج کارها، تلاش ها و آزمون و خطاهای تمامی محققین گرداگرد هم به نمایش گذاشته شود تا هر فردی به اقتضای نیاز خودش از این روش ها و تولیدات علمی بهره ببرد.

 

وی افزود: به طور کل، نمایشگاه های پژوهشی بهترین فرصت برای سرمایه گذاران داخلی است تا چرخه تبدیل علم به ثروت را تکمیل کنند و با حمایت و به کارگیری از پژوهش های کاربردی و ثروت ساز به اهداف ملی ما جامه عمل بپوشانند.

 

این دانشجوی فعال پژوهشی در پایان ضمن تشکر از حمایت های مسئولان، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه بیان داشت: جا دارد به این نکته مهم اشاره کنم که بهتر است مسئولان برگزاری نمایشگاه و مسئولان دانشگاهی چه در حوزه دانشجویی و چه در حوزه فرهنگی، تدابیری را اتخاذ کنند تا از فعالین غرفه برگزیده تقدیری شایسته انجام گیرد تا موجبات ایجاد انگیزه برای به تصویر کشیدن این هماورد علمی در سالهای آتی نیز فراهم گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار