به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی عباسی با بیان اینکه آزمایشگاه تخصصی بیوفناوری زیستی استان زنجان 19 بهمن ماه افتتاح میشود، گفت: با راهاندازی آزمایشگاه تخصصی بیوفناوری زیستی، استان زنجان می تواند قطب پژوهشی علوم زیستی شمال غرب کشور شود.
وی به تبیین عملکرد جهاد دانشگاهی پرداخت و افزود: هم اکنون 2700 دانشجو در مراکز علمی متعلق به جهاد دانشگاهی استان زنجان در بیش از 26 رشته تحصیل می کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با اشاره به اخذ مجوز دوره های تحصیلات تکمیلی در زنجان خاطرنشان کرد: نبود فضای آموزشی مانع راه اندازی این دوره ها در استان زنجان بود که خوشبختانه با افزایش 13 هزار متر مربع فضای جهاد دانشگاهی در سال آینده این مشکل برطرف خواهد شد.
عباسی اجرای پروژه پارکینگ الکترونیکی را از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهاد دانشگاهی زنجان برشمرد و گفت: دانش فنی این پروژه در اختیار معدود کشورهای دنیا قرار دارد.
وی از آماده بودن پروژه TMS در زنجان خبر داد و افزود: این پروژه به صورت نمونه در حال حاضر در گلشهر کاظمیه زنجان نصب شده و در آینده نزدیک به بازار ایران و شاید کشورهای مختلف ارسال خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با اشاره به اختراع سیستم های چند رسانه ای ویدئو کنفرانس از سوی جهاد دانشگاهی زنجان تصریح کرد: این محصول به صورت نیمه صنعتی تولید و در اختیار دستگاه های اجرایی مختلف در استان قرار گرفته است.
عباسی با بیان اینکه سیستم چند رسانه ای ویدئو کنفرانس در 100 نقطه کشور نصب شده است، گفت: 140 دستگاه نیز تا پایان سال در کشور نصب و راه اندازی می شود.