کد خبر:۲۹۱۹۶۸
چاپ کتاب «نگرشی نوین به رفتار و روابط انسانی» در دانشگاه آزاد ساری
کتاب «نگرشی نوین به رفتار و روابط انسانی در سازمانهای آموزشی هزاره سوم» توسط رئیس دانشگاه آزاد ساری منتشر شد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب جدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساری با عنوان «نگرشی نوین به رفتار و روابط انسانی در سازمانهای آموزشی هزاره سوم» منتشر شد.
در این کتاب که به چهار موضوع مهم رفتار سازمانی، روابط بین اشخاص، ارتباط در مدیریت و ارتباط در سازمانها اشاره شده است در قالب 14 فصل نگرش کلاسیک به رفتار و روابط انسانی در سازمانهای آموزشی، روابط انسانی و سیر تحول نظریه های روابط انسانی، رفتار سازمانی و سیر تحول نظریه های رفتار سازمانی و نگرش نئوکلاسیک به رفتار و روابط انسانی در سازمانهای آموزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
در مقدمه این کتاب آمده است: با توجه به اهمیت و ضرورت پدیده ارتباطات در فعالیتهای آموزش و پرورش سازمان ها و برقراری رابطه انسانی مبنی بر تفاهم و هماهنگی بین فعالیت های تربیتی اساتید، مربیان و مدیران و فعالیت های یادگیری فراگیران محقق را بر آن داشت تا به فکر تالیف کتاب جدیدی که به موضوعات با نگرشی نوین پیرامون بحث رفتار و روابط انسانی در سازمان های آموزشی در هزاره سوم بپردازد.
لازم به ذکر است، کیومرث نیاز آذری دارای مدرک دکترای تخصصی در رشته مدیریت آموزشی است. وی از سال 1379 به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری فعالیت خود را آغاز کرده است. کتاب های فرهنگ جامع علوم تربیتی، چشم اندازی بر نیاز ها و مسائل نوجوانان و جوانان، مسائل نوجوانان و جوانان، اعتبار سنجی در آموزش عالی از کلاسیک و مجازی، رفتار و روابط انسانی در سازمانهای آموزشی هزاره سوم، نظریه های سازمان و مدیریت با تاکید بر سازمانهای آموزشی، فرهنگ سازمانی در هزاره سوم، فراشناخت در فرآیند یاددهی و یادگیری و رویکردهای رفتاری در نظام های آموزشی و کار از منظر اسلام از جمله تالیفات کیومرث نیازآذری است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.