کد خبر:۲۹۵۱۶۱

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیراز عضو پیوسته کرسی‌های هیات حمایت شد

طی حکمی از سوی رئیس هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، بهرام اخوان کاظمی، استاد علوم سیاسی دانشگاه شیراز به عضویت پیوسته کرسی علمی علوم اجتماعی هیأت حمایت منصوب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از شیراز، طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام علی‌اکبر رشاد، رئیس هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، بهرام اخوان کاظمی، استاد علوم سیاسی دانشگاه شیراز برای مدت سه سال به عضویت پیوسته کرسی علمی علوم اجتماعی هیأت حمایت منصوب شد.

 

این انتصاب هم ‌زمان با آغاز دوباره فعالیت‌های هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره و تصویب ساختار کرسی‌های علمی جدید صورت گرفت.

 

وی پیش از این و از بدو تاسیس هیات حمایت، عضویت پیوسته کرسی علوم سیاسی و روابط بین الملل را دارا بود.

 

هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در بهمن‌ماه 1382 با فرمان مقام معظم رهبری تأسیس شد.

 

اخوان کاظمی در این مراسم معارفه بیان کرد: مأموریت اصلی و وظیفه اساسی این هیئت‌ که ‌زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی محسوب می‌شود‌، سیاست‌گذاری کلان متناسب با فعالیت‌های تعریفی و برنامه‌ریزی‌های کلان برای دستیابی به علوم انسانی بومی می باشد.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیراز افزود: کرسی‌ها در ساختار قدیم به صورت خُرد (در قالب 19 کرسی و دو تا سه کمیته فرعی) سامان یافته بود که به دلیل پاره ای ملاحظات در دوره جدید، کرسی‌ها در پنج حوزه و کرسی های کلان شامل کرسی علوم عقلی، کرسی علوم نقلی، کرسی علوم اجتماعی، کرسی علوم رفتاری و کرسی هنر و معماری تقسیم شده اند.

 

در این ساختار جدید کرسی علوم اجتماعی شامل رشته های علمی  علوم اجتماعی و ارتباطات، علوم سیاسی، اقتصاد، حقوق، مدیریت، فرهنگ و تمدن، تاریخ و جغرافیا، و مطالعات زنان و خانواده می باشد.

 

در حکم این انتصاب برخی از وظایف کرسی های علمی بدین شرح آمده است:

 

1. نظارت بر روند و فرایند برگزاری اجلاسیه های نقد، دفاع و داوری نظریه ها و نقد های علمی

2.  برنامه ریزی و اقدام برای گفتمان سازی و شناسایی و جلب نظر نظریه پردازان و منتقدین برای ارائه نظرات و یافته های علمی جدید خویش در فرایند کرسی

3.  وارسی طرح های علمی واصله جهت برگزاری اجلاسیه نقد، دفاع و داوری

4. بررسی و تایید صلاحیت علمی و حقوقی اعضای شورای داوری، ارزیابان و نقادان پیشنهادی برای همکاری در فرایند برگزاری اجلاسیه

5.  تعیین رئیس شورای داوری و نماینده هیأت حمایت، برای هر یک از طرح ها برای برگزاری اجلاسیه

6. استماع گزارش برگزاری اجلاسیه های هر یک از طرح ها و ارزیابی و ممیزی علمی و تایید فرآیند آن

7. بررسی و پیشنهاد چگونگی حمایت از طرح های علمی، در موارد خاص

8. بررسی و تعیین اولویت های علمی حوزه معرفتی کرسی

9. پیگیری سایر وظایف و امور محوله از سوی هیأت و شورای علمی راهبردی و ارائه مشاوره علمی به دبیرخانه

 

در پایان این حکم رئیس هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره افزوده است: امید است آن کرسی علمی بتواند نقش برجسته و شایانی را در تحقق مطالبات مقام معظم رهبری در زمینه بسط نظریه پردازی و آزاد اندیشی و ایجاد نشاط علمی در قلمرو علوم انسانی و معارف دینی، ایفا کند.


لازم به ذکر است، بهرام اخوان کاظمی دارای دکترای علوم سیاسی است و هم اکنون با مرتبه‌ علمی استادی در دانشکده‌ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز مشغول به تدریس و پژوهش است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار