به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، علی عباسپور بیان داشت: در حال حاضر در سطح کشور 42 واحد و شعب علوم و تحقیقات در سراسر کشور فعالیت می کنند و با توجه به گستردگی و حوزه عملیاتی سازمان جنگل ها، منابع طبیعی و آبخیزداری تمامی واحدها و شعب علوم و تحقیقات می توانند به عنوان یک بازوی پرتوان علمی، همکاری و نقش مهمی ایفا کنند.
وی به اهمیت بسیار بالای حفظ و گسترش منابع طبیعی، جنگل ها و آبخیزداری کشور اشاره کرد و گفت: حفظ و گسترش منابع طبیعی کشور یکی از محورهای اساسی حفظ محیط زیست و منابع مالی را تشکیل می دهد و در این حوزه جنبه های مختلفی از نظر مهندسی و اجتماعی دخالت دارند که واحد علوم و تحقیقات با توجه به فعالیت دانشکده های مختلف و رشته های متنوع از جمله دانشکده های مدیریت و اقتصاد، محیط زیست و انرژی و کشاورزی و منابع طبیعی می توانند کمک های موثر و بسزایی در این عرصه ارائه کنند.
رئیس واحد علوم و تحقیقات افزود: انعقاد این تفاهم نامه همکاری، مقدمه ای برای ایجاد و عملیاتی کردن قراردادها را فراهم می کند؛ بنابراین نباید تنها به امضاء تفاهم نامه ها اکتفا کرد و باید در مراحل آتی به طور جدی وارد فاز اجرایی شد تا بتوان قدم های موثری در آبادانی و حفظ منابع طبیعی کشور و اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران برداشت.
عباسپور به تأکید مقام معظم رهبری بر ارتباط بین دانشگاه و صنعت اشاره کرد و گفت: ارتباط دانشگاه و صنعت و سازمان های خارج از دانشگاه به منظور کاربردی کردن علوم از ضروریات در حال حاضر کشور است.
وی ادامه داد: همانطور که در دنیا ظرفیت علمی دانشگاه ها در اختیار دستگاه های اجرایی قرار دارد، در ایران نیز باید این ظرفیت علمی در اختیار سازمان ها و دستگاه ها قرار گیرد تا در رشد و تعالی جامعه و حرکت علمی دستگاه ها قدم موثری برداشته شود.
رئیس واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: یکی از اهدف قابل توجه در این تفاهم نامه، استفاده از ظرفیت های علمی و تحقیقاتی واحد علوم و تحقیقات در زمینه های تخصصی و مورد نیاز سازمان جنگل ها، منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است، که امیدواریم با انعقاد این تفاهم نامه از این ظرفیت ها به صورت مطلوبتر استفاده شود.