تبیین هدف زندگی مهمترین رسالت معلمان است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، آیت الله ناصری شب گذشته در مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه یزد در هفته آموزش بیان داشت: در اصل زندگی و اندیشه باید یک نقطه عطف و توجه به هدف زندگی نیز داشته باشیم؛ زیرا انسان بالاخره مخلوق دست باری تعالی است و در مسیری است که باید بتواند آن را به خوبی طی کند.
وی افزود: اگر هدف خلقت را پیدا کردیم طبیعی است که به آن سو رفتن نیز نتیجه مثبت در پیش خواهد داشت و حتما به مقصود الهی خود نیز خواهد رسید.
نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: برنامه ریزی ما در زندگی در مسیر هدف باید به نحوی باشد که نتیجه آن دوام داشته و ما را نیز به مقصد که روند سعودی رو به کمال است، می رساند.
ناصری تصریح کرد: اگر بخواهیم همه فعالیت ها در خود هدف و نتیجه داشته باشد ما را با مشکل مواجه خواهد کرد؛ زیرا ابدی نیست و انسان را ارضا نمی کند و هر فرد با این تفکر به اطراف خود با حسرت نگاه می کند و از دنیا می رود؛ اما اگر با هدف کمال زندگی کند بدون حسرت و با خوشحالی این دنیا را ترک می کند.
وی ادامه داد: اگر ما در کمال، تمامی فعالیت ها را برای رسیدن به خداوند در نظر بگیریم، آنگاه خلیفه خدا بر روی زمین خواهیم بود و خود نیز مظهر اسما الله و آیینه تمام نمای الهی خواهیم بود.
نمایند ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: ما در مسیر زندگی باید برای کمال خود تلاش کرده و پس از آن نیز دست دیگران را نیز بگیریم و این نیز جز با شناخت و انجام کمال الهی صورت نخواهد پذیرفت که در این راستا نیز امیرالمومنین(ع) الگوی کاملی برای ما هستند.
ناصری تصریح کرد: ما اگر می خواهیم معلم انسان ها باشیم و در مسیر کمال به انسان ها آگاهی بخشی کنیم، باید با کمک علم، عقل را هدایت کرده و تفکر را به سمت خدا برد و در دایره حرکت به سوی کمال قرار گیرد.
وی افزود: ما باید به این جوانان علاوه بر آموختن دانش، راه زندگی و زیستن و مقصود اعلی و هدف از زندگی را نیز بیاموزیم و آنها را راهگشا در مسیر سعادت باشیم؛ زیرا که علم به تنهایی انسان را به مقصود نمی رساند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: شما باید احساس مسئولیت و تکلیف در ارتباط با جوانان داشته باشید و با احساس اینکه در عالمیت مسئول هستید، حقیقت علم را بفهمانید و در مرحله بعد از آن نیز سعادتمندی را به او یاد دهید.
ناصری تصریح کرد: دو نوع فعالیت برای فرزندان توجه به رشد علمی و عقلی توامان است که باید در مسیر هدف، قدرت تعقل را نیز بالا ببریم.
وی گفت: اگر تمیز بین حق و باطل به دانشجویان داده نشود، آنها توان زندگی را نخواهند داشت و در این مسیر با مشکلات متعددی روبرو خواهند شد؛ اما در صورتی که این شاخصه به خوبی با دانشجویان شناخته شود، آنها عاقبت به خیر شده و با قدرت عقل خود نیز خوب را از بد می شناسند.
يکم حجم کتابا که تهشون هيچي نيست رو کم کنيد لا اقل، که معلما برسن به پرورش دانش آموزا.