میرزایی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان کرد: تمام بیمارستان های استان و دانشکده های علوم پزشکی ایلام دارای کتابخانه هستند، اما مخزن کتاب دانشکده های پیراپزشکی و پزشکی به دلیل کمبود مکان در یکدیگر ادغام شده اند.
وی بیشتر کتاب های پایه دانشگاه را پزشکی دانست و گفت: بنا بر تقاضای دانشجویان، تناسب بین رشته ها و مقاطع تحصیلی، میزان کتب در دانشکده ها متفاوت است، اما منابع رشته پزشکی و مقطع کارشناسی، آمار بالایی از مجموعه کتاب های این دانشگاه را به خود اختصاص داده اند.
مسئول کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: کتابخانه مرکزی این دانشگاه دارای 13 هزار جلد منبع فارسی و 6000 جلد منبع لاتین است.
میرزایی با اشاره به محدود بودن فضای کتابخانه های این دانشگاه و مراکز وابسته به آن تصریح کرد: کتابخانه مرکزی و مخازن کتاب در دانشکده های علوم پزشکی ایلام با کمبود فضای مطالعه برای دانشجویان روبرو هستند، به گونه ای که برای ایجاد محیط مناسب جهت آسایش دانش آموخته گان، مکانی مجزا به عنوان سالن مطالعه در مجاور مخزن اصلی کتابخانه مرکزی تعبیه شده است.
وی روند گرایش دانشگاه علوم پزشکی ایلام در استفاده از نشریات الکترونیک را روز افزون دانست و تاکید کرد: بخشی از این نشریات به صورت کنسرسیومی توسط دانشگاه تهیه می شوند و بخش دیگر با سفارش دانشجویان و ارجاع به مسئولین زیربط خریداری می شوند.
مسئول کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان این که در تمام کتابخانه های این دانشگاه، فرم هایی برای دانشجویان گذاشته شده است، گفت: دانشجویان با نوشتن کتاب های مورد نیاز خود در فرم های مربوطه، مسئولین امر را در خرید کتاب از نمایشگاه های بین المللی هدایت می کنند./125الف2/