به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، پروفسور سمیعی روز گذشته در جمع نخبگان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یزد در پردیس بین الملل این دانشگاه با اشاره به علاقه وافر خود به ایران گفت: هرچند بیش از 90 درصد سخنرانی های من انگلیسی و 10 درصد آلمانی است و کمتر از یک درصد نیز به فارسی سخن می گویم؛ اما به زبان مادری خود می بالم و علاقه بسیار زیادی به آن دارم.
وی افزود: من به ایرانی بودن خود می بالم و در پاسخ به خبرنگار بی بی سی نیز گفتم، درختی که بخواهد ریشه خود را نابود سازد، محصول نمی دهد و من نیز به ایرانی بودن خود افتخار می کنم و این ریشه را بسیار دوست دارم.
نابغه جراحی مغز و اعصاب جهان خاطرنشان کرد: من به حال برخی از ایرانی هایی که در خارج از کشور هستند، بسیار غمگینم؛ زیرا هرچند برخی از آنها ثروت و موقعیتی بدست آورده اند؛ اما باز یتیم و فقیرند؛ چرا که اصالت خود را فراموش کرده و در داخل خود نیز غصه دارند، اما خوشبختانه اصالت پدری من در تبریز و اصالت مادری نیز در شیراز بوده است.
پروفسور سمیعی تصریح کرد: یکی دیگر از سعادت های من این بوده است که در کودکی به همراه دایی به مراسم روضه خوانی میرفتم و چایی پخش می کردم که هرگز از ذهن من بیرون نمی رود.
وی ادامه داد: من از لطف و محبت ایرانیان بسیار متشکرم؛ زیرا در بسیاری از اقدامات خود از جمله انتخاب بنده به عنوان فرد محبوب خود در جهان نشان دادند که به علم و علم آموزی و عالمان اهمیت می دهند و مایه ای براساس علم و دانش دارند.
نابغه جراحی مغز و اعصاب جهان تصریح کرد: جای تاسف است که ده ها میلیارد دلار صرف ساختن برج های آسمان خراش می شود تا قدرت نمایی کنند؛ اما در این راستا نیز معتقدم که ما باید برج های مغزهای خود را ساخته و بالا ببریم و از این طریق فرهنگ مردم را بالا برده و زندگی و صلح و صفای مردم را افزایش دهیم.
پروفسور سمیعی خاطرنشان کرد: من هرگز به کارهای اقتصادی دست نزده و علاقه ای نیز ندارم و هرگز نیز برچسب سیاست را نیز به من نزنید؛ زیرا سیاست در وجود من نیست و هرچند به سیاستگذاران احترام می گذارم؛ اما مردم ایران نیز باید از من دفاع کنند و اجازه ندهند که کسی این برچسب ها را به من بزند.
وی افزود: من نه در آلمان و نه در ایران در هیچ جناحی فعالیت نداشته ام و امروز نیز می خواهم انقلاب علمی را برای مسلمانان داشته باشم و نتایج آن را نیز به جهانیان معرفی کنم.
نابغه جراحی مغز و اعصاب جهان با اشاره به اهمیت علم آموزی ادامه داد: یک استاد باید یک دانشجوی نمونه نیز باشد و در تمامی مواقع نیز در حال آموزش چیزهای جدید باشد و هرگز تا زمان فراگیری چیزهای جدید دست از آن بر ندارد.
پروفسور سمیعی گفت: شهر یزد و مردم آن در محیطی قرار گرفته اند که به علم و علم آموزی اهمیت داده شده و زندگی اجتماعی با ادیان مختلف داشته اند و ما باید این فرهنگ را نیز به جهانیان معرفی کنیم.
وی گفت: یزد آماده جهش علمی بزرگ است؛ اما باید با ایجاد نگرش در بین خیران مبنی بر توجه به عرصه تحقیقات و نیروی انسانی، این زمینه را تقویت کنیم تا مزیت ها را از یک به صد برسانیم و کمال بهره وری را داشته باشیم.
نابغه جراحی مغز و اعصاب جهان گفت: با پتانسیلی که یزد دارد، قادر به جهش بزرگ علمی است؛ البته دانشجویان نیز باید بدانند که از سال دوم تحصیلی باید علاه بر درس خواندن تحقیقات خود را افزایش دهند./255ب1/
شما مايه افتخار ملت ايران و الگويي براي جوانان اين مرز و بوم هستيد
هر جا که به مخلوقات خداوند خدمت مي کنيد اوستا کريم حافظتون باشه