به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، کاظم پوربدخشان صبح امروز در جلسه کارگروه آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی شهرستان قوچان در سالن اجتماعات دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین بیان داشت: چشمانداز دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین تبدیل شدن به یک دانشگاه صنعتی و بینالمللی است که با فرصتها و آمایشهای سرزمینی، صنعتی شدن آن محقق شده است.
وی با اشاره به این موضوع که به دنبال تبدیل شدن به یک دانشگاه کارآفرین و فرهنگی هستیم، افزود: در سال گذشته با مصوبشدن رشته انرژیهای تجدیدپذیر، نصب نیروگاه خورشیدی با ظرفیت پنج کیلووات و راهاندازی آزمایشگاه نانو با دو عضو هیئتعلمی در حال محقق کردن این امر است.
سرپرست دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان تأکید کرد: تخصصیترین دانشگاه کارآفرین اسلامی و تمدنساز در شرق کشور شعار این دانشگاه در سال جاری است و برنامه مدون و جامعی را با استفاده از آزمایشگاههای تخصصی و منابع انسانی و مالی توسط 1000 نفر ساعت نگارش شده است.
پوربدخشان با بیان این مطلب که دانشگاه کارآفرین باید از بودجه دولتی استقلال مالی داشته باشد، گفت: برای توسعه اقتصاد داناییمحور و دانشبنیان و حضور خیرین در محیطهای دانشگاهی نخستین بنیاد دانشگاهی با هفت عضو هیئت مدیره تشکیل و تفاهمنامه ساخت خوابگاه مشارکتی 500 نفری در زمینی به مساحت 3000 مترمربع امضا شد.
وی تصریح کرد: محصولات دانشگاه همان فارغالتحصیلان دانشگاهی است که توجه به کارآفرینی و وجود مراکز رشد میتواند موجب صدور فکر، ایده و مقالات این محصولات دانشگاهی شود.
سرپرست دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان ادامه داد: دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی برای بینالمللی شدن باید خود را با استانداردهای بینالمللی تطبیق داده و دانشگاه مهندسی قوچان ظرفیت تشکیل یک دانشگاه مجازی را دارد.
پوربدخشان تصریح کرد: دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان پیگیر دریافت پنج استاندارد بینالمللی در زمینههای انفورماتیک و امنیت شبکه و تغذیه است.
وی با یادآوری این موضوع که خوابگاههای این دانشگاه خارج از حد استاندارد بوده و در حال رسیدن به استاندارد مطلوب هستیم، گفت: شرکت تأمین کننده غذای سلف سرویس این دانشگاه توانسته با پخت مناسب غذا گواهینامه بینالمللی 22000 را در امر تغذیه دریافت و تنها شرکت تأمین کننده غذا در سطح دانشگاهها بوده که این استاندارد را دریافت کرده است./155ب2/