به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، علی شهبازی عصر دیروز در نشست تعاملی روسای دانشگاه های استان گیلان با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها که با موضوع «دروس معارف و توسعه فرهنگ اسلامی» در دانشگاه گیلان برگزار شد در تشریح مشکلات و ایرادات آموزشی دانشگاه های استان در بحث معارف اسلامی که در بازرسی از دانشگاه ها به دست آمده، پرداخت.
وی مجوز نداشتن برخی اساتید در تدریس دروس معارف، رشته تحصیلی متفاوت اساتید و مغایر با مدرک معارف، نداشتن مدرک تحصیلی در مقطع مورد نیاز را از ایرادات دانشگاه های استان دانست.
دبیر شورای سیاست گذاری گروه های معارف اسلامی استان گیلان گفت: درسهای معارف اسلامی طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گذاشته شده است و نیاز است هیئتهای علمی گروه معارف اسلامی در دانشگاههای استان تشکیل شود؛ چرا که 80 درصد دانشگاه های استان هیئت علمی ندارند.
شهبازی گفت: کیفیت گروه معارف اسلامی در دانشگاهها باید ارتقا پیدا کند و ارتقای کیفیت گروه معارف اسلامی با جذب استادان محقق می شود.
وی تصریح کرد: حق التدریسی اساتید باید به موقع و با استانداردها و سقف تعیین شده پرداخت شود و نحوه ارزشیابی گروههای معارف اسلامی باید مورد توجه باشد و اساتید وارد سیاسی بازی نشوند.
دبیر شورای سیاست گذاری گروه های معارف اسلامی استان گیلان افزود: ایجاد کتابخانههای تخصصی و خرید مجلههای تخصصی باید وجود داشته باشد تا کیفیت دروس ارتقا پیدا کند.
شهبازی گفت: درس تنظیم خانواده به درس دانش خانواده تغییر پیدا کرده که لازم است اساتید معارف آن را تدریس کنند.
در ادامه اساتید به طرح راهکار و بیان مشکلات پرداختند و رنجبران در بخش پایانی صحبتهای خود به آنها پاسخ داد./225ب2/