آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۱۸۴۵
معاون دانشجویی دانشگاه شیراز:

خوابگاه قدس فقط به دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، آزاد و علوم پزشکی سرویس ارائه می‌دهد/ برای اداره خوابگاه‌ها ظرفیت‌های خوبی در بخش خصوصی وجود ندارد

معاون دانشجویی دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه خوابگاه قدس فقط به دانشجویان دانشگاه‌های پیام‌نور، آزاد و علوم پزشکی سرویس ارائه می‌دهد، گفت: برای اداره خوابگاه‌ها ظرفیت‌های خوبی در بخش خصوصی وجود ندارد.

غلام رضا رخشنده رو در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون واگذاری خوابگاه های این دانشگاه به بخش خصوصی گفت: دانشگاه شیراز در حال حاضر خوابگاه قدس با ظرفیت 400 نفر را به بخش خصوصی با شرط سرویس دهی به دانشجویان دانشگاه های پیام نور، آزاد و علوم پزشکی اجاره داده و در حقیقت این خوابگاه به دانشجویان دانشگاه شیراز سرویسی ارائه نمی‌دهد.


وی تصریح کرد: در راستای تجمیع تمامی خوابگاه ها در پردیس ارم با مبادله به عمل آمده با دانشکده علوم پزشکی، دو خوابگاه دیگر به ظرفیت ما اضافه شد و تمامی دانشجویان دختر و پسر در پردیس ارم اسکان داده شده اند.


معاون دانشجویی دانشگاه شیراز تصریح کرد: با همکاری یکی از سرمایه گذاران یک خوابگاه در مجموعه پردیس ارم ساخته شد که به علت امکانات بیشتر این خوابگاه، هزینه اسکان بالاتر بوده و به صورت خودگردان در اختیار دانشجویان قرار گرفته است و بخشی از هزینه‌های آن به سرمایه گذار اعطا می شود.


رخشنده رو در پاسخ به سوالی پیرامون ظرفیت های بخش خصوصی در فرآیند اداره خوابگاه گفت: این حقیقت را نمی توان انکار کرد که ارائه امور رفاهی دانشجویان به بخش خصوصی کمک شایانی به بخش علمی دانشگاه خواهد کرد؛ زیرا من و دیگر همکاران به جای پرداختن به امور رفاهی مثل خوابگاه و سلف سرویس دانشجویان، می توانیم به مباحث علمی رشته خود پرداخته و به شکوفایی علمی دانشگاه کمک کنیم.


وی گفت: متاسفانه در اداره خوابگاه ها ظرفیت های خوبی در بخش خصوصی وجود ندارد و باید چند سالی را برای ایجاد این ظرفیت زمان صرف کرد.


معاون دانشجویی دانشگاه شیراز در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است پیش از هر اقدامی در راستای توانمند سازی بخش خصوصی برآمده و پس از کسب تجربه به سمت خصوصی سازی خوابگاه ها حرکت کنیم./180الف1/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار