به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اسماعیل ایدنی با اشاره به اهمیت گسترش عدالت در سلامت افزود: هدف از اجرای این طرح گسترش عدالت در سلامت بخصوص در کاهش میزان پرداخت های درمان از جیب مردم بوده است، در عین حال دستاوردها و نتایج دیگری از جمله افزایش کیفیت خدمات و گسترش برخورداری مردم از خدمات درمان را به دنبال داشته است.
رئیس ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در استان خوزستان با بیان این مطلب که کاهش هزینه ها به دلیل اجرای طرح برای برخی از مردم غیر قابل باور بوده است ادامه داد: تاپیش از این قیمت ملزومات پزشکی دچار لجام گسیختگی و عدم نظارت بوده است؛ که از مهمترین دستاوردهای این، طرح مدیریت تهیه و توزیع این ملزومات بوده است که در نهایت باعث کاهش چشمگیر پرداختی از سوی مردم شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تاکید کرد: یکی از جنبه هایی که به پایداری این طرح کمک خواهد کرد پایبندی سازمان های بیمه گر به تعهدات خود از یک سو و عدم مواجه با کسورات این سازمان ها از سوی دیگر می باشد، در عین حال از این سازمان ها انتظار است که سقف تعهدات خود را گسترش دهند که این امر در نهایت به نفع مردم خواهد بود.
ایدنی در بخش دیگری از سخنان خود به دیگر موارد طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: ترویج زایمان طبیعی، افزایش میزان ماندگاری پزشکان و مقیمی آنها، افزایش کیفیت هتلینگ بیمارستان ها و ارتقای کیفیت ویزیت از دیگر مواردی هستند که بخشی از آنها در بیمارستان ها آغاز و بقیه در حال پیگیری می باشند.
وی با تاکید بر لزوم بهبود کیفیت هتلینگ بیمارستان ها افزود: ارتقای کیفیت هتلینگ مراکز دولتی که شامل رنگ آمیزی، بهبود سیستم های سرمایشی و گرمایشی، تعویض و یا تعمیر تخت ها، ویلچرها و دیگر وسایل می باشد آغاز شده است ،در عین حال براساس نیازهای سنجی های صورت گرفته تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها خریداری خواهند شد.
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود با بیان این مطلب که فاصله بین ویزیت بخش خصوصی و بخش دولتی کاهش قابل توجهی داشته است گفت: در جهت ترویج زایمان طبیعی بیمارستان های خصوصی موظف به کاهش میزان زایمان های سزارین شده اند.