کد خبر:۳۳۳۷۴۹
عابدی گناباد در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

توجه به داعش، فلسطین را در سایه برده است/ مسئله آزادی فلسطین را باید به عنوان یک حق جهانی بدانیم

یک استاد دانشگاه گفت: جریان داعش برای گرفتن توجهات جهانیان از مسئله فلسطین و ایجاد درگیری بین شیعه و سنی بر روی کار آمده است.

رضا عابدی گناباد در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص حوادث اخیر در غزه بیان داشت: برخی، حملات اخیر اسرائیل به غزه را به بازی‌های جام جهانی گره می‌زنند؛ این در حالی است که مسئله فلسطین و اسرائیل یک بحث ریشه‌ دار در منطقه است.

 

وی گره زدن این مسئله را به بازی‌های جام جهانی توهم دانست و تصریح کرد: ماهیت رژیم غاصب اسرائیل یک ماهیت خشونت طلب و خونریز است؛ بنابراین در حمله به مردم بی‌دفاع غزه، نه مکان و نه زمان می‌شناسد.

 

این استاد دانشگاه تاکید کرد: ماهیت خشونت طلبی اسرائیل و حمایت‌های بی‌دریغ رسانه‌ها، کشورهای غربی و سازمان‌های بین‌المللی، همچنین انفعال افکار عمومی در غرب باعث شده که این رژیم هر از گاهی دست به حملات وحشیانه علیه مردم فلسطین بزند. رژیمی که با قتل روی کار آمده است به این مسائل بها نمی‌دهد.

 

عابدی گناباد با بیان اینکه دلایل حمله به غزه را نباید تنها به این مسائل گره زد؛ بلکه باید بر مسائل اساسی و اصلی تاکید کرد، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی در کشور با دادن شعارهایی نظیر نه غزه و نه لبنان درصدد هستند افکار عمومی در کشور را نیز به انفعال بکشانند.

 

وی افزود: جریان تکفیری- سلفی یا همان جریان ارتجاع عرب و جریان صهیونیستی ساخته و پرداخته غرب و بخصوص انگلستان است، ماهیت این دو جریان جبهه‌گیری علیه گفتمان اسلام ناب است و در اصل در جهت ایجاد تفرقه در جهان اسلام بر روی کار آمده‌اند.

 

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: جریان داعش نیز برگرفته از همین مسئله است و در واقع جریان داعش برای گرفتن توجهات جهانیان از مسئله فلسطین و ایجاد درگیری بین شیعه و سنی بر روی کار آمده است.

 

عابدی گناباد ادامه داد: متاسفانه عده‌ای در کشور خودمان نیز بر مسئله داعش تاکید دارند و دشمن اصلی را اسرائیل نمی‌دانند به همین دلیل است که مقام معظم رهبری چندی پیش بر این مسئله تاکید کردند که داعش مسئله فرعی است و اسرائیل و هدف‌های این رژیم، اصل است.

 

توجه به نقش داعش در جهت پیش‌برد اهداف اسرائیل

 

وی با تاکید بر اینکه در مسئله فلسطین باید به نقش داعش در پیشبرد اهداف اسرائیل توجه کرد و نه به بازی‌های جام جهانی و یا دیگر مسائل خاطرنشان کرد: در گذشته مسئله فلسطین یک مسئله فلسطینی – یهودی بود که جمال عبدالناصر آن را به یک مسئله عربی – اسرائیلی تبدیل کرد.

 

این استاد دانشگاه افزود: حضرت امام خمینی(ره) سطح اختلافات را بالاتر برد و آن را دعوایی بین جهان اسلام و رژیم صهیونیستی عنوان کردند و رهبر معظم انقلاب اهمیت کار را بالاتر برده و به این مسئله یک بعد جهانی دادند.

 

عابدی گناباد با اشاره به اینکه برخی نیروهای غرب‌گرا در کشور درصدد هستند سطح اختلاف بین این دو را پایان آورده و آن را به اختلاف بین فلسطین و یهود تقلیل دهند، بیان داشت: وظیفه ما این است که مسئله فلسطین را ارتقا داده و آن را در سطح جهانی مطرح و از آن با عنوان حق جهانی یاد کنیم.

 

وی با بیان اینکه مظلومیت فلسطین باید در چارچوب جهانی شناسانده شود و در این زمینه برگزاری تجمعات در محکومت رژیم غاصب اسرائیل بسیار مفید است، گفت: چنانچه بتوانیم افراد عدالت‌خواه را در سطح جهان را با خود همراه کنیم و افکار عمومی غرب را که به وسیله رسانه‌هایشان منفعل شده‌اند به صحنه بکشانیم، اقدام بسیار شایسته‌ای انجام داده‌ایم.

 

این کارشناس مسائل سیاسی بار دیگر بر جهانی کردن مسئله فلسطین تاکید و تصریح کرد: چنانچه فلسطین درصدد پیروزی است، باید بحث مقاومت در آن تقویت شود.

 

دلایل عدم ورود با قدرت روسیه به مسئله فلسطین

 

عابدی گناباد در ادامه موضع‌گیری روسیه نسبت به دیگر کشورها را موضع‌گیری بهتری دانست و گفت: البته باید به این‌ مسئله توجه کرد که روسیه بنا به دلایلی در این ماجرا عصا به دست است؛ زیرا بخش مهمی از یهودیان جهان در روسیه زندگی می‌کردند که بعد از جنگ جهانی دوم به سرزمین‌های اشغالی گسیل داده شدند.

 

وی با اشاره به اینکه حدود یک تا یک و نیم میلیون روس تبار یهودی در سرزمین‌های اشغالی زندگی می‌کنند، خاطرنشان کرد: این مسئله یکی از دلایل مهمی است که باعث شده روسیه در این خصوص با قدرت وارد نشود.

 

این استاد دانشگاه در پایان ارتباطات مالی و تجاری و فشارهای غرب را دیگر دلایل عدم ورود با قدرت روسیه به این ماجرا عنوان کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار