به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، احمد اورنگ در نشست جریان شناسی سیاسی که شب گذشته با حضور دانشجویان طرح ولایت استانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد ایلام برگزار شد، بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در اول مرداد امسال در میان دانشجویان فرمودند: دانشجو کسی است که دارای روحیه پرنشاط و مطالبه گری در محیط است، دانشجو باید حاضر در صحنه باشند که بحمدالله هستند.
وی با بیان اینکه تحول ملت ها توسط دانشجویان رقم می خورد، افزود: در تمام جوامع دانشجویان به عنوان قشر پیشتاز و آرمانگرا شناخته می شوند، جنبش دانشجویی به دنبال قدرت نیست؛ بلکه به سوی عدالت در حرکت و تکاپو است؛ این نکته فرق بین دانشجویان و احزاب سیاسی است.
مسئول بسیج اساتید ایلام با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، مهمترین مولفه در موضع گیری های سیاسی دانشجویان در جریانات سیاسی را داشتن شاخصه تقوای الهی اعلام کرد و گفت: ایمان قوی، آخرت گرایی، تقوای الهی، عبرت اندوزی، تفکر، توجه به نشانه های روشنگر اصول اساسی و شناخت دشمن از ویژگی های دانشجو مومن انقلابی است.
بسیج پیرو هیچ جناح و باندی نیست
اورنگ بهره مندی نعمت بصیرت را لازمه هر دانشجو دانست و ادامه داد: در جنگ صفین پس از آنکه قرآن ها بر سر نیزه شد، عده ای از سربازان امام علی (ع) به سپاه معاویه گرویدند، امام به آنان فرمود: شما بصیرت ندارید. بصیرت به قدرت تشخیص و تحلیل مسائل سیاسی و اجتماعی تعبیر می شود.
وی با تاکید بر اینکه بسیج پیرو هیچ جناح و باندی نیست و از هیچ جریانی پیروی نمی کند، بیان داشت: وظیفه دانشجویان بسیجی روشنگری است، رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان فرمودند: شما سرباز نیستید، شما افسران جنگ نرم هستید و باید به عنوان سفیر، اذهان عمومی جامعه را آگاه کنید.
مسئول بسیج اساتید خطاب به دانشجویان گفت: بصیرت به معنای شنیدن سخنان دیگران، دریافت لقمه آماده فکری و پیروی کردن از عقاید دیگران نیست؛ بلکه باید هوشیار باشید و با تحلیل مسائل به حقیقت دست یابید، بنابراین لازم است که با مهندسی آرایش جریان های سیاسی آشنا شوید تا دچار سردرگمی و گمراهی نشوید.
جریان اصلاحات در حال اجرای سناریو عبور از روحانی است
اورنگ فتنه 88 را سنگ محکی برای آشکار شدن هویت خواص و عوام جامعه دانست و تصریح کرد: پنج سال از آن جریان می گذرد؛ اما رهبر معظم انقلاب با تکرار بیاناتی در مورد فتنه سبز اهمیت آن را برای اقشار مختلف جامعه برجسته تر می کنند.
مسئول بسیج اساتید ایلام با تاکید بر اینکه حامیان فتنه و لایه های پنهان اصلاحات به چیزی کمتر از سقوط کامل نظام راضی نمی شوند، بیان داشت: این عده به تبیین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در قالب مقابله با ساختار حقیقی مسئولان کشور، تغییر ساختار حقوق قانون اساسی، محدود کردن اختیارات رهبری، سکولاریسم تمام عیار و براندازی نظام می پردازند.
اورنگ فتنه سال های 87 و 88 را کودتای مخملی و تجربه ای برای جریان اصلاحات خواند و گفت: این جریان در دوره ریاست جمهوری خاتمی پروژه عبور از وی را اجرا کردند؛ اما موفق نشدند، بنابراین الان نیز در حال تکرار سناریو عبور از روحانی هستند.
وی ادامه داد: اگر جریان اصلاح طلبی بتواند کرسی های مجلس را برای انتخابات ریاست جمهوری آینده به تصاحب دربیاورد، حجت الاسلام روحانی را که بارها اعلام کرده است که وابسته به اصلاحات نیست را کنار خواهد زد؛ اما اگر به مجلس دست نیافت دو استراتژی؛ پنهان شدن در پشت روحانی و عبور از روحانی را به اجرا درخواهد آورد.
فتنه جدید در راه است/ اصلاح طلبان و تجربه تئوری نئواصلاح طلبی
اورنگ به سفر خاتمی به عربستان پس از فتنه 88 اشاره و تصریح کرد: شاه مرتجع عربستان با تندی و عصبانیت خطاب به خاتمی فریاد زد: مگر شما به ما قول ندادید که نظام در سال 88 ساقط می شود، شما چه کردید؟
وی تاکید کرد: جریان فتنه لایه های پنهانی دارد که گذر زمان آن ها را آشکار خواهد کرد.
مسئول بسیج اساتید ایلام فتنه 88 را با رنگ و بوی سیاسی و انتشار یافته از پایتخت به استان ها عنوان کرد و ادامه داد: پس از بی حرمتی هایی که در روز عاشورا به امام حسین (ع) شد، مردم به خیابان ها ریختند و از این جریان برائت جستند؛ اما اتاق فکر ضد انقلاب در پی رقم زدن فتنه ای جدید و بزرگتر از وقایع 88 و 78 است.
اورنگ گفت: جریان اصلاحات در حال تجربه تئوری نئواصلاح طلبی است، اکثر اصلاح طلبان کنونی دارای پرونده های سیاسی هستند و مردم از ایشان دل خوشی ندارند؛ بنابراین برای کسب مقبولیت در میان مردم به معرفی چهره های جوان، تازه نفس، از نظر سیاسی پاک و خوش نام خواهند پرداخت.
وی با بیان اینکه جریان اصلاح طلبی از اجرای هرگونه سوء استفاده از قشر دانشجو و دانشگاه دریغ نکرده است، افزود: در این میان چیزی جز علم گریزی و سیاست گریزی نصیب طیف دانشجو نشد.
کنار کشیدن عارف برای اغنای تمایلات سهم خواهانه خاتمی بود
مسئول بسیج اساتید ایلام با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و رفتار کاندیداهای این دوره بیان داشت: انتخابات 92 و حضور پرشور مردم مهر تاییدی بر صحت انتخابات 88 بود. در ائتلاف قالیباف، حداد و ولایتی قرار بود که حداد و ولایتی به نفع قالیباف کنار روند که در این میان حداد عادل بر عهد خود پایبند بود.
وی با بیان اینکه دشمن بر روی موضوع اقلیت ها حساب باز کرده است، تاکید کرد: استکبار در حال اجرای استراتژی تقابل درون تمدن ها است و می خواهد تمام دنیای عرب را در برای عجم به شورش و تقابل متبادر کند، ما به عنوان ملت واحد باید من گفتن ها را کنار بگذاریم، رهبر بارها بر عدم دامن زدن به اختلافات تاکید نموده اند.
مسئول بسیج اساتید ایلام با تاکید بر این نکته که کنار کشیدن عارف برای اغنای تمایلات سهم خوهانه خاتمی بود، ادامه داد: شرط خاتمی برای خالی کردن میدان و یکه تاختن روحانی، انتصاب وزیران سه وزارت خانه؛ علوم، سیاست خارجه و وزارت کشور بود؛ بنابراین پس از روی کار آمدن روحانی افرادی برای تصدی وزارت علوم معرفی شدند که دست راست خاتمی و از عواملین فتنه بودند.
اورنگ با اشاره به رد صلاحیت توفیقی و میلی منفرد از سوی نمایندگان مجلس، گفت: در نهایت فرجی دانا با دادن قول هایی مبنی بر حفظ آرامش در مراکز آموزش عالی به وزارت رسید که او نیز به عهد خود وفا نکرد اما با تمام این تفاسیر برخی از وزیران آقای روحانی به دلیل کهولت سن از نظر سلامت جسمی و اختلال حواس دچار مشکل هستند و تاریخ مصرفشان سالیان پیش به پایان رسیده است.
وی با طرح این سوال که چرا آمریکا در میان تمام کشورهای جهان انگشت بر جغرافیای سیاسی ایران گذاشته است، گفت: کسینجر می گوید: در سال 2020 قدرت از مغرب زمین به مشرق زمین جابجا می شود، تمدن کنفسوس قطب اقتصادی دنیا می شود و قلب فرهنگ جهان در سینه ایران خواهد تپید؛ بنابراین خاورمیانه و ایران مهمترین دغدغه آمریکا خواهند بود.
مسئول بسیج اساتید ایلام بیان داشت: یکی از تبلیغات دشمن که در راستای سیاه نمایی انجام می شود این است که هیچ دشمنی وجود ندارد؛ بنابراین با نشاندن ایران بر سر میز مذاکره امتیازاتی از ما می گیرد که در طول تاریخ ثبت نشده است؛ به گونه ای که الان به جایی رسیده ایم که دستمان برای گرفتن پول های خودمان دراز است.
اورنگ در پایان گفت: تنها برکتی که مذاکرات مذکور برای کشورمان داشت، این بود که همه گان بفهمند که آمریکا قابل اعتماد نیست ما به مذاکره کنندگانمان اعتماد داریم و از آنان حمایت می کنیم.