به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجتالاسلام عینالکمال روز گذشته در جمع دانش پژوهان دوره دوم طرح خط امام(ره) در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شاندیز گفت: امروز پس از ۱۴ قرن اسلام را از دید یکی از ذریههای پیامبر (ص) میبینیم که زندگی بسیار سادهای داشت.
وی افزود: توسل و ارتباط امام(ره) با اهل بیت در طول دوران زندگی ایشان هیچگاه فراموش نشد و در ۱۵ سالی که در نجف ساکن بودند هر شب به زیارت حرم امیرالمومنین (ع) میرفتند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه فرزندان روح الله تلاش کنند مانند امام خود زیارت جامعه کبیره را در حرم اهل بیت و مکانهای زیارتی قرائت کنند، تصریح کرد: امام (ره) در مناسبتها مقید بودند که حتما مجلس روضه برگزار و روضهخوانشان هم مرحوم کوثری بودند.
عینالکمال با بیان اینکه امام(ره) در هنگام شهادت حاج مصطفی به هیچ عنوان گریه نکرد، گفت: بعد عبادت و بندگی امام بسیار بالا بود؛ به نحوی که ایشان در انجام واجبات کاملا دقیق و تا آنجا که میتوانستند در انجام مستحبات دقت نظر داشتند؛ به نحوی که در روزهای آخر عمرشان در بیمارستان نماز شب را از یاد نمیبردند.
وی با بیان اینکه متاسفانه غیبت یکی از گناهان رایج میان مسلمانان شده است، به انتقاد از این رفتار پرداخت و گفت: غیبت جایگاه انسان در پیشگاه خداوند را بسیار پابین میکشد و حتی گناهی است که در برخی از روایات بالاتر از زنا معرفی و بسیار نسبت به انجام آن هشدار دادهاند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی به نقل خاطرهای از امام (ره) در خصوص غیبت پرداخت و گفت: روزی امام (ره) در هنگام حاضر شدن در سر کلاس درس خود دیدند که شاگردانشان از شخصی غیبت کردند، ایشان بیدرنگ کلاس را ترک و به مدت سه روز از درد این اتفاق تب کردند و این به دلیل غیبتی بود که خود ایشان در آن دخیل نبودند.
عینالکمال ادامه داد: لگد کردن کفش دیگران تصرف در مال غیر است و در اسلام تصرف در مال غیر حرام میباشد، اگر بتوانیم با این دقت به مسائل زندگی نگاه کنیم آنگاه حقی به گردن ما باقی نخواهد ماند.
وی در ادامه به نقل خاطرهای از زبان آیت الله فاضل لنکرانی پرداخت و گفت: حاج آقا مصطفی فرزند ایشان در سر درس خود به آیت الله فاضل لنکرانی گفتهاند ما در منزل یک وعده غذایی نداریم که سیر شویم و این در حالی است که امام امت اسلام تا آخرین لحظه در جماران مستاجر بودند و تمام بیش از صد خانهای که به ایشان هدیه داده شده بود و یا زمینهایی که در خمین به ایشان ارث رسیده بود به مستمندان داده شد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی در پایان با بیان اینکه امام (ره) نسبت به امور بسیار دقیق و یاد خدا را همیشه در ذهن داشتند، گفت: اما در تشییع جنازه آیت الله بروجردی شرکت نکردند؛ زیرا بوی غیر خدا از آن به مشام میرسید و شجاعت ایشان در دفاع از حق بود که موجب شد ریشه آمریکا را از خاک کشور قطع کنند.